Kesä etenee ja loma lähenee. Kesän lomavauhdithan kävin jo alustavasti ottamassa keväällä maali- huhtikuun aikana tuolla, no siellä, kyllä te tiedättekin. Mutta muutama viikko(3) vielä kärvistelyä töissä, tai paremminkin työpaikalla ja sitten pääsisi vetämää viisi viikkoa pitkään ja hartaasti, ihan oikean  henkilökohtaisen HEVOSKUURIN. Se tulee pitämään ihan samat elementit kuin tuolla etelänreissulla, mutta vauhdit vähän paremmat kuin silloin,siis VK aluetta kehittävää harjoittelua.Ja kyllä se kakssatanen pitäis saada rikki heti eka viikolla, kun pystyy kotiovelta lähtemään kaksi kertaa päivässä ja loppuaika lorvimaan ja toisaalta ei ole parempia olosuhteita missä treenata kuin suomen kesässä. Siitä etiäpäin on ihan selvät kuviot ja loman päätteeksi yhden helpon viikon päätteksi olisi tarkoitus mitata työn tulos puolikkaalla.

Ajatuksena on kuitenkin minulla ollut koko ajan se että vasta täysikäisenä (55)teen se kauden parhaan juoksun, mikä tietenkin vaatiin siihen otolliset olosuhteet, mikä taas tarkoittaa sitä että on mentävä tekemään reissu sinne, missä oli viimeksikin. Mutta sehän tässä hienoa onkin,että on valinnan mahdollisuus, kaikilla meillä on mutta harva sitä käyttää.

Viime päivien tekemiset, Sunnuntai  ap. maantiepyörä 3h, ip. 35min tv kevyt juoksu. Maanantai ip. 1,10h tv kevyt. H.H mukana juoksemassa. Tiistai aamu kello 6.00, (1h) =4km tv+ tekonurmella 10x 100m/150m väliin juoksu 10min+ 10X50m/100m+ verryt ip. (1,20h) kävelyä tuulipuku+ 4kg painoliivit, Randelin pääsi yllättämään tuolla Antikkalan yläpellolla, jonka jälkeen kävely muuttui juoksuksi noin 5km, tulipa muuten lämmin olo juostessa, huomenna sitten jotain vauhdikkaampaa, mutta maltilla, koska voihan se olla että lauantaina on pitkä loppuakohti omakova, tai kenties kisa