Kupataan kaikki, mitä irti lähtee Suomen rahakirstusta, potkaistaan sitten perseelle ja huudetaan perään, see you later, may be!.

Tästä EU jutusta kirjoitin toissa keväänä ensimmäisen kerran blokissani, menee vähän niin kuin amerikkalaisessa elokuvassa, vain onnellinen loppu puuttuu. Ennakoin silloin niin, kuin se on tähän päivään mennessä edennyt, arabi kevättä myöten ja nyt sokerina pohjalla euroopan velkaantuneimman maan (Englanti) isoviisaan ajatus siitä, että Suomi saa lähteä ensimmäisenä eurosta. Iso syö pienemmän, niin on aina ollut ja niin tulee olemaan. Milloinkahan kokoomuslaiset ja heidän tavallaan ajattelevat puolueet ymmärtävät asian todellisen ja karun totuuden, eivät milloinkaan, pelkään pahoin.

Koska viimeistään siinä vaiheessa kun EU/ euro hajoaa osiin, vain isot taloudet tulevat jatkamaan ja pärjäämään ja että sinne syydetyt rahat jäävät sille tielle,eikä näin ollen pois potkitut/eronneet pienet maat, jotka henkitoreissaan yrittävät sinnitelle saada omaa talouttaan tasapainoon, selviä valovuosiin kuiville. Kreikka on tästä hyvä esimerkki ja hellaskin on puolta suurempi kuin Suomi asukasluvultaan. Madon lukuja, Kreikka on saanut muutaman menneen vuoden aikana tulipaketin omaista rahaa liki 230 miljardia, sekä yksityisijä lainoja on leikattu yli sata miljardia, miten kukaan täysjärkinen voi kuvitella, että Espanjan kokoinen talous tulee pelastumaan 100 miljardin tukipaketilla, se ei tule olemaan kuin alkusoittoa tulevalle Espanjan rahantarpeelle ja Italia odottaa vuoroaan nurkantakana VOI, VOI!

Ja entäs Lance Armstrog, eväsivät USADAN toimesta Lancen osallistumisoikeidet hyvin alkaneeseen/jatkuneeseen TRI- uraan, SYYTTÄKÖ, no ei kai nyt sentään, on sen verran vakavat syytteet.

Juoksut, keskiviikko, vain yksi, mutta sitäkin antoisampi ulkoilu, (1,45h) =40min tv kevyt+vauhtileikki 1min mäki+ 4x 200m/200m+5min mäkinen tie kovaa/4min kevyt+ tonni 3,15min asfaltti/4min kevyt+ 8x mäkiä+ verryt 20min, tänä aamuna 1,30h tv erittäin kevyt ja huomenna lekuri, missä saan kuulla omat madonluvut?????