Ompa ollut helppoa viime aikoina, pientä juoksua aamutuimaan ja siitä pyörällä iltavuoroon. Unirytmi löytyi lopulta helposti, mikä meinasi noiden Lontoon kisojen takia seota. Omat suunnitelmat heittivät tulevan talven suhteen eilen häränpersettä, eli menivät ihan uuteen uskoon, kiitos taloyhtiön, sopeudutaan kun muutakaan ei voi, vaan pikkasen vit.....!

Voi Lance, voi Lance, kaikkien hyvin muistama triathlon ura Lance Amstrongilla, sai noloakin nolomman lopun, se on siinä, totesi antidoping toimikunta, Lancen kantti loppui pakoilussa oikeustoimia vastaa ja taitaa siinä samalla mennä kaikki hankitut meriitit pyöräilyssä. Tämä on kuitenkin vaan varoitus singnaali kaikille muille lajiryhmille ja urheilijoille ylipäätään siitä, että kukaan ei ole turvassa ainakaa 8 vuoteen testauksesta. Minkähän laista jälkipyykkiä tullaan näkemään tulevina vuosina, eritoten mielenkiintoista tulee olemaan noiden maailman pikamenijöiden näytteet, koska todistetusti jotkut kärähtäneet ja kilpailuun uudestaan päässet kiiturit ovat parantaneet vaan aikojaan, minkä ei pitäisi olla nyt  muka puhtaana, edes mahdollista. Heittolajeissa ollaan kuitenkin jo jotain opittu, koska tulostaso on laskenut kautta linjain kansainvälisellä tasolla, samalla tapaa kun hyppyrintamalla.

Finlandia hymni, ollaan sitä niin isämmaallisia että, joka ainoassa kissaristijäisissä ollaa hoilaamassa ens  alkuu tuota biisiä, kaikkihan alkoi siitä, kun alettiin apinoimaa NHL jäkismatsin hegemonian  ja itsetuntoa nostattavaa alkuviisua ennen ottelua, no nyt sitä veivataan milloin minkin kissaristiäisten alkusoittona, eli tämäkin Finlandia hymni on pahoinpidelty ja raiskattu, ei mitään kunnioitusta alkuperäistarkoitusta kohtaan ole enää tämän tapaisella toiminnalla. Minulla olis ehdotus, kun nyt kerta ollaan vajottu näin alas tämän asian tiimoilta, aina kun Euroopan komissio istuu isoon pöytään päättämää ISOISTA asioista, niin ennen Suomen puheenvuoroa vaikka Sakari Kuosmanen vetäisi Finlandia siihen alkuun, saattaisi siinä muun maailman elävät vähän kavahtaa, kuitenkin kyseessä olisi kolmen A luokitus maa, tulevaisuudessa tosi kolmen Ö.

Lahdessa veivaavat sitten Kalevan kisoja, sinne nyt kyllä kuuluisi joka päivän alkuun kajauttaa Finlandia on sentään SM kisoista kyse, eikä mistään yksittäisestä Liiga lätkä matsista, omasta mielestä tulostasoltaan parasta oli tuo naisten kymppi, kaksikko Johanna ja Laura kipitti 33 ja puoleen, todella hyvin, ei olla nähty pitkilleen alla 34min naisten kymppiä  SM tasolla, muuta lajit ovat sitä tuttua peruskaura tuloksien suhteen tähän mennesä. Omista tekemisistä lupasin laittaa vaan hymiön, joten menneen viikon osalta riittääwinktämä, kun taas tämän kovan päivän osalta onkin aihetta ihansmileyyestähän