DSCF1987.jpg

Niin ei käy valittaminen ainakaan juoksupaikkojen suhteen. Tässä palauttelen Joulupäivän illalla, aamulla kävi radanpohjalle vetemässä vähän vauhtia, Retu mittas matkaa niillä nykyajan vempaimilla, mutta kai siinä on puhelinominaisuuskin vielä olemassa

DSCF1985.jpg

Tämmöstä baanaa riittää

DSCF1984.jpgDSCF1983.jpgDSCF1982.jpgDSCF1980.jpg

Juoksuun tämä paikka asuintukikohtana sopii oikein hyvin, samoin tietenkin pyöräilyyn. Mutta kaikkea ei voi saada äärellensä. Itse asun asun aivan luonnonpuiston reunalla ja siitä lähimpään monipuoliseen kauppaan on joitain kilometrejä, siis iltakävelyt tulevat ihan riittävän pitkiksi, autoa kun en ala tälläiselle lyhyelle reissulle vuokraamaan. No täkäläiset ja ulkomaalaiset eivät kyllä sitten kävele pätkääkään, vaan kaikki matkat, lyhyetkin ovat sitä että hypätään autorattiin. No bensan ja diiselin hinta on kyllä Suomenmaata paljon halvempaa tätänykyä, liekkö jotain vastavetoa tuolle Venäjän pakoteasialle.

Omat pakoteasiat juoksun suhteen tuli hoidettua aamupäivällä, kilometrejä tuli 26 kuvan mukaisilla baanoilla suolajärveä kiertäen, sekä junaradan pohjaa ja La Matan hiekkarantaa. Loppupäivä menikin aurinkoa ottaessa, no tais siinä muutama kaljakin mennä.

kaislikossa%20suhisee%201.jpg

Tämä kuva taas on vanhaa junaradan pohjaa kaislikkojen keskellä on aikas hyvää pintaa juosta. Eilen yritin pitää vähän vauhtia, ettei ihan pääsis unohtumaa, kesken massaviikon. Oli muuten jonkin verran jäykänoloista, luonnollisesti, koska se sataviisikymmentä menee nurin, mutta milloin ukko:)