Hillittömän hienoja talviurheilupäiviä. Töllöstä suoltaa ulos hiihto kaikessa olomuodossa, eikä moni varmaankaan saa persettä irti penkistä, kun pitää seurata toisten tekemisiä. No, jos Suomen cup mutsikassa saa yliotteen on peli menetetty, koska siellä ei nyt ole paljon seurattavaa, kun mieltei kaikki maan huiput huilaa. Mutta ponnahduslautana parempaan vauhtiin se kyllä palveleen monelle hiihtäjälle. Siinä mielessä Suomen hiihtokuppi on ihan paikallaan.

Kaisan sihti oli eilen kohdillaan ja niin oli tänäänkin. Kaisa kuittasi oikein kunnolla viime vuosien Saksanmaan pettymyksiään voittojen suhteen, vaan jo oli aikakin. Paljon spekulaatioita herättävä ajatus Kaisan osallistumisesta Lahden MM hiihtokisoihin voidaan kuitenkin unohtaa tämän viikonlopun menestymisen myötä. Se on kuulkaas semmonen juttu, että rahan takia, eli hienommin ilmaistuna taloudellisten syiden johdosta ei ole viisasta hiihtää Lahdessa, vaikka vauhtireservit siihen maastoon ja kuokkanousuihin riittäisivätkin. Eurot ne on jotka rulettaa ja juuri se takia Kaisa päätti jatkaa uraansa ja kun nyt näyttää taas kristallipallo mahdollisesta, siihen kuuluvinen lisukkeineen on paree että pum, pum linjalla jatketaan. Ja ihan fiksua ja ymmärrettävää on tämän kaltainen linja.

Mutta jospa sitten Andien talviolympialaisissa nähdään sitten muutama jäähdyttelevä ampumahiihtäjä. Viimekerrallahan Andien kisoissa juhli Suomen kauttaaikain menestynein urheilija, eli ELMO. Tämä Kainalniemen suuri poika oli niin suvereeni esim. 50km hiihdossa, että hänellä oli varaa kesken kisan jopa syödä muutama omena, juoda hui hai juomaa ja ottaa pienet nokoset. Ja vastaavasti Dervangan kesäolympialaiset  olivat yhtä mitalisadetta, voi niitä aikoja.

Toiset ne nyhtää sulalla maalla juosten. Omat juoksut ovat sitä sipellystä. Eilen ap. 1h sisälsi sen 5km reipasta,sitä oman tuntemuksen rehellistä kuulostelua, että kaikki on ok. Illalla uiskentelin tai mitä räpellysty se nyt on. Tänä aamuna oli sitten kevyt jalka. Heti ensiaskeleesta huomasin, että ohhoh ja annoin mennä. 2h tuli ajallisesti mittaa ja sykkeitä käytin aika laajalla alueella. Siitä se taas uusi viikko lähtee:)