Diktatuuri ei ole ollut koskaan maailman herra eikä tule olemaan sitä koskaan. Paskamaan, eli Venäjän kansalaiset ovat kyllä kyselyissä sitä mieltä, että ovat maailman herroja.

Ei se pieni ihminen oikein enää ymmärrä tätä nykymaailman melskettä. Maailmalla soditaan milloin missäkin ja ihmisiä kuolee tuhansia eikä tunnu missään. Mutta nyt kun sota saapui Eurooppaan ja arvatenkin kestää oletettua pitempään on ihmisten huoli tulevaisuudesta nostanut pelon pintaan.

Tälle ei voi keksiä enää mitään järellistä, sillä idän paskamaa hallinto(en käytä enää virallista nimeä tästä elimestä) on päättänyt tehdä jotain peruuttamatonta, mistä puhutaan vielä monta sukupolvea eteenpäin.

Tämä SAATANASTA sikinyt poika, nimeltä putin (en kirjoita sitä isolla etukirjaimella, koska hän on mitättömyys) on aiheuttanut ja tulee aiheuttamaan jatkossakin jotakin sellaista tuhoa ihmiskunnalle että siitä riittää tarinaa aika pitkään. Sellainen on paholainen kun sille annetaan kasvualustaa.

Ei ymmärtänyt Jeltsin, eikä varmaa kukaan muukaan, alun 30 vuotta sitten kun KGP pikkupiru asetettiin idän paskaan johtajaksi. Tarkennettakoon, että tämä maa on muuten erittäin hieno ja mielenkiintoinen paikka, mutta idän paskalla tarkoitan sinne muodostunutta korruptoitunutta eliittiä, kreml,duumaa eli hallintoa ja kaiken ylimpänä itse pääpiru.

Mongoli aikainen käytäntö hallita korruptiolla, valehdella, varastaa, sotia, teurastaa, raiskata ja kurittaa vielä tänä päivänä ja meidän naapurissa. Hiukan raotan mitä tarkoitan.

Määrätietoinen euroopan ja osin muunkin maailman kaupankäynti kaasulla öjyllä ja kivihiilellä teki putlerille tilaisuuden saavuttaa jotain mistä näki unia, eli palauttaa tsaarin aikaiset rajat jossakin vaiheessa. Kun eurooppa oli suurelta osin riippuvainen näistä polttoaineista oli aika tullut toteuttaa uniaan.

Paskamaan johto näkee ja tekee eritavalla asiat kuin eurooppa ja länsi. Paskamaassa on monta eri paskakerrosta, joka alkoin mongolia ajoilta. Moskova on kolmas Rooma paskamaan mielestä. Jumalalta saatu voima,pelottelu,kidutus, verotus, korruptio, tappaminen. On yksi kaani joka johtaa, muut on alamaisia. Vahva johta on parempi kuin sekasorto, itsevaltias on siis parempi kuin sekasorto. Jumala on siis suurin ja joka on valinnut  kaanin, eli tsaari tämän päivän presidentti on oikeutettu  yksinvaltias, koska paskamaa on tottunut siihen. Tsaari on erehtymätön koska se on jumalalta saatu valta. Alapuolella on pajaristo (oligarkit) jolla on tietty valtaasema, mutta sääntöjä piti noudattaa. Ei saa varastaa liikaa., muuten sattuu leukaan. Uskonto ortodoksi jonka pääpiru Kirill pajaristoon kuuluva oligarkki luo uskoa ihmisiin, että jos nyt menee huonosti,niin huomenna on paremmin. Hyväksyy ja halveksii  jopa tekopyhänä raamatun kymmenestä käskystä ÄLÄ TAPA käskyä. Suomeksi ilmaistuna tämä KIRIL on suuri pelle ja kaukana todellisesta uskonmiehestä. Paskamaalla on kaksi eri todellisuutta. Kadulla käyty keskustelu ja kodin teepöytä keskustelu mitkä ovat kaksi eri maailmaa. Näin on ollut paskamaan asiat jo vuosituhansia, pientä 90 luvun notkahdusta lukuunottamatta.

Miten tähän sitten pitäisi suhtautua suomessa nyt, kun sotatoimilla uhkaillaan ja peloitellaan. Maaliskuun myydyimpien kirjojen joukossa oli 5 paskamaata käsittelevää kirjaa. Ei siis sovi kuvitella että Suomalaiset eivät ole kiinnostuneita paskamaan sielun maisemasta. Tämä kaikki on kuitenkin turhaa sillä paskamaan tapaa ajatella ja toteuttaa asioita on ollut ja tulee olemaan Mongoli ajan perimää. Se on siis itänaapurin DNA:a eikä sitä voi kukaan muuttaa, eikä sitä näin ollen tarvitsekkaan yrittää muuttaa.

Itse pääsaatana ajattelee ja tekee kaiken samalla tavalla kuin hänen suuri idolinsa Josef Stalin. Eli jatkaa mihin Stalin jäi. Ukrainan kansanmurhaa, mitä paskamaa kutsuu erikoisoperaatioksi on nyt sodittu pitkästi toista sataa päivää, eikä loppua näy. Kaikki ne sotarikokset mitä pm. (käytän tästä eteenpäin vain lyhennettä paskamaasta pm) on tähän mennessä tehnyt on pitkä kuin nälkävuosi ja lisää on luvassa. Omasta mielestä tässä sodassa oli kyse alunperinkin se että vallataan Ukraina, asetetaan nukkehallitus ja hallitaan sitten koko Ukraina talouden kaupankäyntiä ja ottaa rahat haltuun. Hyvä esimerkki on esimerkiksi vilja. Nythän pm varastaa ja hallinnoi Ukrainan viljan ja saadaan aikaan kehtysmaihin nälänhätä. Aivan samalla tapaa kuin Stalin teki. Kaiken tarkoitusena on kuitenkin hajoittaa Euroopan unioni ja sitten napsia pieni pala kerrallaan paskamaan laajentamiseksi. Eli ajan saatossa orjuuttaa länsimainen demoratia diktatuurin alaisuuteen. 

Pelkään pahoin,että tämä sota tulee lopulta päättymään kuitenkin Ukrainan antautumiseen. Sen voi vain estää yhä tiiviimpi EU ja länsi. Länsimaiden asettamat pakotteet pm kohtaa kyllä tekevät ajan saatossa totaalista tuhoa hyökkääjää kohtaan ja edessä on todella pitkä kurjuus.Sillä jos joku fasistinen natsidiktatuuri tässä tapauksessa pm saa haluamansa, eli Ukrainan haltuu, pommittamalla koko infran ja siinä samalla kansakunnan identiteetin, sekä teloittamalla,ryöstämällä ja raiskaamalla kaiken mikä liikkuu niin koko eu saattaa hajota.

Oliko juuri tämä pm tarkoitus tällä sodalla. Vallata suvereeni maa, minkä itse on aikoinaan tunnustanut. Sopimukset on tehty rikoittaviksi varmaa ajatellaa idässä. Herruus hallita mineraali, vilja,öljyt, kivihiilet ja kaasu, joita pm löytyy ja sen lisäksi vallatun maan mineraalit ja VILJAAITTA. Kaikki tämä ydinpeloitteella tyyliin jos ei saada mitä halutaan, niin sitten me ...... ja silleen. On tämä touhua, että maa jolla on ydinase voi tunkeutua minne vaan, mutta se jolla ei ole ydinasetta ei voi puolustautua tekemällä tykistötulta sodan aloittaneeseen maahan, koska silloin käytetään ydinasetta puolustautumiseen.Kyllä tämän sodan tarkoitus ollut äsken mainitut asiat. TÄNÄN sodan tarkoitus on hajoittaa koko EU palasiksi ja laajentaa pm valtakuntaa sekä tulevaisuudessa olla suvereeni maailman mahti, mihin kyllä tulee kuulumaan Ukrainan suuri viljaaitta ja muuta pientä. Tämähän on tullut viimeaikoina aivan selväksi, että pm diktaattori joka tituleeraa jo itseään uudeksi pietari suureksi ei tunne minkäänlaista pelkoa mistään missään tilanteessa ja tulee jatkamaan hamaan tappiin tuhotöitään.

Tämmöinen henkilö, eli wladimir pieni,joka piipittää länsimaisille toimittajille herkkähipiäisenä sitä, että hänen seurustelu ja ihmissuhdeasiat eivät kuulu kenellekkään muulle eikä niistä saa julkisuudessa ruotia on outoa. Siinä mielessä outoa, että sama sekasikiö ylistää ja palkitsee pm sotilaita siitä, että ne sodan aikana raiskaa lapsia ja jopa vanhuksia ja vielä teloittavat ne lopuksi. On muuten jonkin verran sairas mieli tällä hepulla. Niin on sairaita heppuja ja akkoja koko  kreml täynnä. Tämä toinen teletappi, pm entinen väliaikainen pressa Medvedev se vasta tapaus on. Ennen niin hillitty ex pressa on alkanut vapista ja veistelee kaikkinen mahdollisine alatyylin ilmaisuineen Ukrainalaisista,koska pelkää valtioltaa varastamien ruplien puolesta. Pakotteet iskivät länsimaisiin tileihin ja pm tileillä sitä pätäkkää kuitenkin on vielä, joten pysyäkseen vielä vallan syrjässä kiinni ja saataman suosiossa oli  alkanut haukkua Ukrainaa ja sen väestöä mitkä sopisivat ennemminkin omaan kansaansa käytettäviksi.

Suomi jätti natohakemuksen ajallaan se oli minulle yllätys. Mutta loppu ei tule olemaan yllätys, sillä ne paperit tulee bumerangina takaisin. Milloin ymmäretään, että diktaattorit jotka rajoittavat tai kieltävät sananvapauden omassa maassaan eivät alistu toisten määräiltäviksi. Turkki ja kohta Unkari tekivät sopimiuksen pm sekasikiön kanssa siitä, että kun painatte Suomen natohakemukselle punaista nappia, niin teille virtaa jatkossakin erittäin edullista öljyä ja kaasua. Turkin Erdoganin tekosyy vinkua kurdiasialla on suorastaan naurettava kun huomioidaan meneillään oleva tilanne, että Euroopassa on sota. Vaikka ensin luvattiin, että Turkin puolelta ei ole mitään esteitä Suomen natojäsenyydelle muuttui ääni kellossa yhdessä yössä putler meetingin jälkeen. Yhtä äkkiä olikin kurdiasia tapetilla, vaikka se tiedettiin olevan jo ennen putlerin kokousta. Kyllä se on Suomi neito nyt niin, että öljy se on mikä määrää tässäkin asiassa. Ja tästä useita soti aiheuttaneista mustasta mönjästä ovat täysin riippuvaisia mm. Unkari Turkki Saksa ja muutama muu maa. 

Todellisuus iskee päin näköä tulevaisuudessa. Jenkkien natolupaukset ja suomen ylistys siitä, että se täyttää kaikki vaatimukset liittoumaan olivat vain kauniita sanoja. USA puolustusvoimain komentajakin antoi juuri hiljattain hiukan varovaisen arvion Suomen natohakemuksesta vaikka sitä kannattikin. Itämeri on kuulema ongelma mikä on vilkasta laivaliikennettä täynnä. Se on kuulema herkkä aihe siis myös paskamaalle jos suomi hyväksytään natoon. Eikä ole herkkä, se on vain selitys mikä kuvastaa epävarmuutta natossa Suomea kohtaan. Koska itämeren rannat ovat jo valmiiksi natomaita täynnä, eli se on vain selitys. Oikea syy siihen että Suomea ei KOSKAAN tulla hyväksymään natoon on se, että herkkä aihe löytyy maarajasta arviolta 1300km pm kanssa. Ameriikkalaiset ja heidän liittolaisensa ovat jo oppineet sen että ei ole hyödyllistä lähteä, jos se on vältettävissä, minnekkään sotimaan, missä ei ole mitään voitettavaa, kuten esim. öljyä, sillä viimekädessä törmätään siihen tuttuu sanaa ydinsota.

Naamiot on nyt riisuttu Turkinkin suunnalta, sillä Turkin pressa on vain putinin juoksupoika ja niin on myös Orban. Suomen ei pidä lähteä Turkin basaarikauppaan mukaan, koska ei ole mitää takeita siitä että vaikka Suomi myöntyisi kaikkiin turkin vaatimuksiin, niin siitäkin huolimatta natohakemukselle tulee Turkin puolelta hylsyt. Sellaista on kaupankäynti diktaattoreiden kanssa. Erdogan teki itsestään kertaheitolla mitäänsanomattoman tollon ja pellen, mihin ei voi luottaa yhtään enemmän kuin idän pääsaatanaan. Tosin kyllähän Suomen asiat ovat siltä osin jatkossa hyvin kun ei tarvitse jatkossa kommunikoida tai olla millään tapaa kanssakäymisissä Turkin ja paskamaan kanssa. Suomi voi esim. Turkkia muistaa jatkossa totaali nolla turismilla. Ja paskamaahan tuskin kukaan edes haluaa lähteä.

Tätä Ukrainan sotaa jatkuu tasan niin kauan, kuin lännestä virtaa aseapua rintamalle. Miten kauan länsi sitten pitää piikin auki on toinen juttu. Munattomat Saksa ja Ranska ovat jopa esitäneet että pääsaatanaa pitäisi käsitellä hellävaraisesti siten, että perkele ei menetäisi kasvojaan. No voi saatana sanon minä. Tarjottiinko jollekkin Hitlerille aikoinaan mahdollisuutta sodan aikan myönnytyiksiin, tyylliin, että ei menettäisi kasvojaan. 

Jokaisen tulisi muistaa kuitenkin se, että jos viimeistää nyt ei pm saada omalle alueelleen vaan annetaan tapahtua se peruuttamaton tragedia, eli  Ukraina joutuu käymään viivytystaistelun viimeistä miestä myöten loppuun ja jäljelle jää Euroopan toiseksi suurin  maa täysin tuhottuna on se samalla koko EU tuho. 

Tämä tämä asia olisi ratkennut ja rauha palannut eurooppaan, jos heti alusta olisi eurooppa ja länsi reagoinut aivan eri tavalla kuin nyt on nähty. Omasta mielestä pääsaatana ei usko ja kunnioita kuin ja vain ainoastaan voimaa. Talouspakotteet kyllä tavallaan tepsii, mutta ei riittävän nopeasti ja tehokkaasti. Entäpä jos heti alkuu oltaisiin alettu toimia laajalla rintamalla voimalla voimaa vastaan. Heti alkuu niin nopeasti, että paskamaa ei olis kerennyt reakoida, siis oltaisiin otettu oppia toisen maailman sodan asioista, että ei anneta heti alkuun hyökkääjän tehdä laajaa teurastusta.Tehokasta tykistö ja raketinheittimiä heti ukrainan puolustukseen niin lopputulos olisi tässä vaiheessa jo aivan toisenlainen veikkaan minä sillä voimaa perkelekkin uskoo.

Nyt se on kuitenkin myöhäistä. Ukrainan kansan tuho näyttää väistämättömältä ja siihen päälle nälänhätä kehitysmaihin.

Kiina on se tekijä, joka sallii sodan jatkumon Ukrainan maalla. Maa tuplasi pm öljyn oston kun halvalla saa. Samalla pm sotakoneistoa voidaan pitää yllä ja Ukrainan kansan tappaminen saa jatkua. Samoin tekee Intia. Ostaa erittäin halpaa pm öljyä ja jalostaa se eurooppalaseen standardiin ja myy sen edelleen. Kaiken huippuna Kreikkalaiset laivayhtiöt toimittavat tämän tavaran eteenpäin, kun EU tyhmyyttän ei ole laittanut näitä laivayhtiöitä pakotelistalle. Tämä on Kreikan kyseenalainen kiitos EU:e siitä mittavasta avustuspaketista, millä aikoinaan reilut kymmenen vuotta sitten maa pelastettiin konkurssilta. Eli näin oudolla tavalla Kreikka tukee pm sotaa.

On väläytelty, että baltian maat Viro Latvia ja Liettua olisivat seuraavana pm operatiivisina kohteina. Eikä ole, sillä ne ovat nato maita ja sinne hyökkääminen aiheuttaisi sodan laajenemisen välittömästi sellaisiin mittasuhteisiin, että siinä leikissä ei enää kalustonkaan puolesta pm kauaa kestä mukana. Samalla tulisi todellisen ydinpeloitteen uhka ja ukaasi myös lännen suunnasta paskamaalle ja sitä ei pm kestä.

JOUKKOTUHOASEET. 

PM on tehnyt selväksi että ydinaseita se ei käytä niin kauan, kun heitä kohtaa ei hyökätä. Mutta juuri tämän pelotteen turvin se saa tehdä rauhassa tuhotyötään. Kaikesta päätellen olen kuitenkin sitä mieltä, että jos niitä aseita on muillakin, niin pitäisi myös uskaltaa käyttää sitä sanaa yhtä sumeilematta kuin paskis tekee. Niinpä, eihän Ukraina ole natomaa mitä pitäisi puolustaa kaikkien ja jokaisen. Mutta  tässä on kyse koko euroopan tulevaisuudesta ja tehdäänkö se sitten asein vai pakottein on jo aivan sama, sillä paskisten pyrkimykset kyllä tiedetään Ukrainan osalta.

Suomen natohakemus ei siis tule saamaan täyttä natomaiden siunausta, sillä nato on lopulta löyhä, koska ei saa muutamaa maata ruotuu eli Turkkia ja Unkaria. Yhtä löyhä kuin nämä minun jutut, mutta koetetaan nyt nauttia näistä viimeisistä vuosista vapaudessa ja demokratiassa. Mutta niinhän ne väittää, että muutos tuo aina tullessaan sopeutumista uuteen. Hyvää kesää ja nato odotusta kaikille, odottavan aikahan on tunnetusti pitkä.

Omat. ylämäki, alamäki ylämäki alamäki yhdessä kulkien HEI! Juoksu pyörä kalastus sektorilla mennään.