Älkää hyvät ihmiset kuvitelko että olin natovastainen, vaikka näistä minun jutuista on herkkähermoisempi sen kuvan saattanut saada. Yllätys oli kuitenkin minulle suuri, kun Turkin erdo päätti hyväksyä Suomen puolustusliiton täysvaltaiseksi jäseneksi. Ruotsin se päätti jättää vielä omaksi kultamunakseen, millä voi vielä tulevaisuudessa suorittaa iltalypsyä. Samoin myös Unkarin orba jätti Ruosin ulos mutta ilman mitään iltalypsy mahdollisuutta. Kunhan vain haluaa osittaa syvää katkeruutta koheesiorahojen jäädyttämisestä ja samalla mielistellä paskamaan emä paskoja. Mutta mitäpä sitä tämän enempi vihtori idiootista.

Mutta tästä eteenpäin eletään Suomessa hiukan huojentavissa oloissa, koska emme ole nyt enää yksin, jos idän paska alkaa rynniä joskus tulevaisuudessa, mikä on hyvinkin epätodennäköistä. Omasta mielestä Suomalaisten vaatimattomuus näkyi ja kuuluin hiukan oudolla tavalla kun päätös Suomen naton täysjäsenyydestä varmistui. Olisi se ollut edes jonkinlaisen juhlinnan paikka, mutta kun ei niin. Eli oltiin vaan kuin kusi sukassa ilman mitään aitoa ja spontaania juhlaa,vaikka asia oli Eu jäsenyyden jälkeen toiseksi tärkein asia, kun meidät hyväksyttiin Natoon. Mutta auta armias, jos jossain hokissa kilahtaan kultaa, v...u koko kansa sekoaa aivan totaalisesti kaduilla hoilaamaan enempi tai vähempi emä kännissä hokeaa Suomi on uusi maailmamestari hei maailmanmestari.Minusta tämä täysjäsenyys on paljon tärkeämpi nyt ja tulevaisuudessa kuin joku satunnainen lätkämitalli tulevaisuudessa.

Kesää kohden mennään niin, että rytinä käy lumien ja kohta jäiden suhtee. Suomen hiihtelyt on hiihdelty ja kesäkauden sportti kurkkiin nurkan takaa. Odottavan aika on pitkä sanotaan ja niinhän se toden totta on. En tarkoita tällä sitä että olisin alkamassa sporttaamaan, mutta mökki asiat on kovasti mielessä ja ajatuksissa. Elikkä siis avovesi kalastus, nyt kun pilkkikausi alkaa vedellä viimeisijään. Tämä pilkkikausi on ollut todella huono ison ahvenen suhteen ja laitan tämänkin putlerin syyksi:) koska en keksi mitään muutakaan syytä sille miksi kala on ollut niin passivinen. Kyllä reissuja on heitetty, mutta lopulta vain munat padassa on keitetty. No kyllä on ahventakin pöytää löytynyt, mutta vähemmän kuin muina talvina. 20.4 käytiin Ranvankilla ja johan oli huippusynti, eli filettä sain pakkaseen ja nyt tulevana viikonloppuna on varmaankin viimeisien pilkkireissujen mahdollisuus tänä talvena.

Joo, kyllä tässä olen alkanut olemaan jo kesämoodissa, sillä suunnitelmia on pää täynnä lähinnä tuon mökkielämän suhteen. Esim. maantiepyöräily tulevana kesänä tulee sisältämään aivan uusia reittejä tuolla Vehmersalmen, Tuusniemen Heinäveden ja monen muun pienemmän paikkakunnan tiestön suhteen. Mökille vaan yksi maantiekalusto ja muut vermeet, niin on hyvä ja helppo lähteä ensin saaresta veneellä mantereelle ja ketjua kireelle kohden uusia ulottuvuuksia.

Niin ja sitten on tuo Suvasveden kartoitus lähinnä kalapaikkojen suhteen. Siinä sitä on sitten työmaata ja päälle saarten marjapaikkojen paikantaminen. Toivottavasti on hyönteiskantaa tulevana kesänä eli kosteutta pitää saada ja jos ja kun pölytys onnistuu, niin siitä allekirjoittanutkin tykkäisi.

Sitten spottia. Huomenna potkaistaan käyntiin Pohjois-Savon maantiejuoksu kausi. Maaninkahölkkä avaa kauden ja heti viikon päästä on Karttulan katujuoksun vuoro.

Omat. Eipä oo kehumista oikein mistään asiasta mitä urheilemiseen tulee. Vanha mikä vanha, eli hitaasti kiiruhtaen, siihen on tyytyminen.