Näitä asioita noudattamalla,tai yrittämällä noudattaa mahdollisimman paljon,säästyy tai ainakin luultavasti säästyy erinäköisiltä röhiltä ja köhiltä kuin myös kaiken maailman kolotuksilta(orastavilta vammoilta) ja elämän kolhuilta.

Älä istu/jää istuskelemaan harjoitusten jälkeen koskaan kylmälle alustalle,kivelle tai laatotoitukselle,tarkoita siis paikallaan oloa.Äläkä jää norkoilemaan treenipaikalle treenien jälkeen.Koska se on, se ispiraation paikka,mutta se lakkaa olemasta sitä,jos siellä vietetään vapaa aikaa.

Muista kovan harjoituksen jälkeen,välittömästi(10min) nauttia pala tai kaksi tummaa suklaata,banaani,sekä omatekoinen proteiinipommi,suolat(ruususuola+inkkarisoker)sekoitettuna veteen ja viimeistään 1/2h päästä  lämmin ateria(monipuolinen)

Vältä kovan harjoituksen jälkeen joukkoliikenne välineitä,ruuhkaisija kauppoja,ihmismassoja,kirjaston lukusalia ja tarpeetonta kättelyä.Virheitä saa ja pitää tehdä,koska erehtymisen kautta oppii,mutta tekemällä tietoisesti sama virhe uudestaa,se on tyhmyyttä ja siitä ei taas opi,vaan kärsii.

Ole sosiaalinen ja positiivinen,mutta myös jonkin verran varauksellinen,sosiaalisuudella en tarkoita esim.Facebookia vai mikä se on,koska sehän on nimen omaan tuhonnut ihmisen luonnollisen sosiaalisuuden,muoti-ilmiön, joka yhtä nopeasti häviää kuin syntyi,kuka tarvitseen kavereita,joita ei edes oikeasti tunne?

Älä tressaa,elämä on aivan liian lyhyt siihen,mitä et kerkeä kiireettömästi tehdä tänään,tee se huomenna,vaikka harjoittelu ei etenekkään aina toivotulla tavalla.Kaiva mielestä lapsenomaisuus,se on meissä jokaisessa,olla utelias erillaisille harjoitteille,näin et jämähdä rutiineihin,kuitenkin pyri pitämään selvät päälinjat harjoittelussasi eri vuodenaikoina.

Ota kohtuudella alkoholia,(en tarkoita, kohtuus kaikessa,pullo päivässä)jos et ota,olet ilmeisesti absolutisti,jolloin se on sinun asiasi.Mutta näin ollen ET TIEDÄ,mistä jäit paitsi,kun et kerran ole ottanut, tai kokeillut,ei se TAPA ja se mikä ei tapa se VAHVISTAA.

Tässä tärkeimmät,tällä kertaa.Oma tekeminen,eilen ap.45min tv kevyt ip 5kmtv+10km vk-ak+3kmtv(halli) tänään 13km (ER) mitäkö er tarkoitta,siitä sitten toisella kertaa,on muuten yksi tärkeimpiä harjoitteita,vielä pari päivää kevyesti,se jälkee alkaa ruuvin kiristys kohti huhtikuuta ja aurinkoa AI,JAI,JAIKieli ulkonaoonkohan tulossa vanhaks,kun jalat vaan kestää,elikkä en saa juostua itteeni rikki? ADIOS taas!