killen%20hauta.jpg

Ei näihin totu koskaan.Hiukan vakavat ovat Issakaisen Jukin ja minun naamat, kun Killeä siunattiin. Siinä meni hyvä kaveri viimeiselle matkalle ja jokainen ajallaan perässä.Joku saatta ihmetellä, miksi laitan näitä tänne, mutta se on puhtaasti minun asia eikä kenenkään muun. Muistuttaa välillä pientä ihmistä elämän raadollisuudesta vaikka.

Niin, viime Lauantaina oli tälläiset menot eikä paljon muuta päivään sisältynytkään. Tuohon Pyhän Pietarin siunauskappeliin oli kutsuttu noin 40 ihmistä ja Savonian hotellissa sitten muisteltiin ja juteltiin enempi niinkuin menneitä hyvässä hengessä. Toivottavasti ei tarvitse pitkään aikaan pukeutua mustiin, koska eivät ne ole mitään kivoja tilaisuuksia.

Kaksijakoisuuden toinen puoli eli juoksuurheilu omalta kohdalta on ihan OK. Teemu juoksi Rotterdamissa hyvin, parantaen ennätystään muutaman sekunnin, mutta ei lunastanut paikkaa ilmaiseen seisovaan pöytään, harmi, olisin sen kernaasti tarjonnut.Tosin puoleen viikkoon asti vaivannut flunssa vei parhaan terän teemun juoksusta ja tuuli oli se toinen elementti mikä vaikutti lopputulokseen.

No, Nykäsen kantti ei sittenkään riittänyt 100 päivää, mikä ei yllätä. Ja näin kevää ja kesän kynnyksellä taitaa sitten taas Matti ehkä ottaa, tai sitten ei, veikkaan ensimmäistä vaihtoentoa, koska realistista toista vaihtoehtoa ei ole.

Mutta vielä muistutus, että kovasti suosiotaan nostattava polkujuoksukausi alkaa aivan kohta. Kuntokeskus Huipun huippusuunnistaja Airilan tänne tuoma polkujuoksusarja on haaste, mihin kannattaa vastata. Tarkempaa tietoa sarjasta saa vaikka googlettamalla Kuopio Trail Cup -polkujuoksusarja.Siitä vaan kaikki joukolla heti, kun metsät ovat lumesta vapaana treenaamaan kyseistä lajia.Ja sokerina pohjalla sitten syyskuun 26 päivä HARD RUN.