Vuosi vaihtui ja samoin saapui talvi. Ei niinkään lumen suhteen mutta pakkanen ja yhä kylmenevämpää on luvassa. Itse alan taittaa tuota lyhyttä työmatkaa pyörällä, koska on aivan tyhmää alkaa autolla turata pätö matkaa. Kateeksi pikkusen käy, kun toiset voivat lyhyissä vetää treeniä ulkomailla,kun täällä pitää vetää lisää vaatetta päälle.Mutta vanhetessa on ainakin se hyvä, tosin vähäpätöinen sellainen se että aika menee tosi nopeaan ja kevättä kohden kuitenkin mennään.

Kaikesta huipuinta on kuitenkin se että nyt jalka antaa juosta ihan kohtalaisen hyvin. Tuleva viikko on sitä ihtiään eli aamu puoli viiden herätykset tulevat taas kuvaan, eli huilataan juoksusta ja otetaan kevyt viikko nyt. Sen jälkeen olis 3 vähän rasakampaa viikkoa edessä ja varsinkin se ensimmäinen olis tarkoitus vetää ihan kunnolla tuonne satasen ja kahden välimaastoon, jos kyvyt ja kunto riittää.

Voihan se olla niinkin, että hyvin suunniteltu on jo puoleksi tehty, joten siinä valossa ei pitäisi tuottaa suurta ongelmaa pätö liikunta.

Tutkimuksien mukaan elämälaatu paranee jos tulot paranesivat. Täyttä bullsittiä sanon minä. Paremman tuloksen elämänlaadulleen saa, kun jättää puoleksi päivää älyttömät puheelimet kyydistää ja keskittyy olennaiseen eli itseensä,nälkään tai janoon ei kuole täällä kukaan.

Yhtään ei nälätä, vituta tai varsinkaan ole jano hyvin vietetyn uudenvuoden juhlinnan jälkeen, eikä varmaan silloinkaan kukaan ajatellut sitä, että paremmilla tuloilla taataan parempi elämän laatu jos perustoimeentulo on kunnossa. Joten voihan sitä jatkaa tästä eteenpäinkin samalla fiiliksellä, oliko tämä sitten perus positiivinen vai negatiivinen näkemys,päättäköön jokainen sen itse..

Tuosta älypuhelimsta on tullut tutkimusten mukaan joillekkin ihmisille ihmissuhteita tärkeämpi asia. Siis siitä on tullut seurustelukumppani jos asian olen ymmärtänyt oikein. On siinä sitten yksi hyvä, tai oikeastaan monta hyvää puolta. Nimittäin siitä voi luopua,jos tarjolla on parempi, eikä se jäpitä vastaan ja uutuuden viehätyksessä uusi toimii, tai siinä on enemmän toimintoja ja vielä takuuaikaa.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille tasapuolisesti!