Joopa joo. Tänään käväistiin tuolla sisämaassa, pelipaikkana Murcia ja matkana 21,1km, joista 6-7km olivat  minulle liikaa. Hieno kilpailu huippu järjestelyineen, sekä nopeahko reitti ja kun vielä kelikin olisi ollut tänään optimaalinen, niin hiukan hapatuttaa. Osanottajia oli ahtautunut leveän tie täydeltä lähtövaatteen alle reilut 2500 tuhatta tossunkuluttajaa, kaikki meni kuitenkin ilman konttauksia ja ziitäpä sitten takomaan2x 10km lenkkiä. No, oikean jalkaterän kivut olivat mukana heti ensiaskelista ja sitä kuulostellen juoksentelin kuitenkin hyvällä vauhdilla, kun oli porukoita missä mättää.

 On se hauskaa kuunnella kun vasen jalka maahan tullessaan ei juuri ääntä päästä, mutta oikea jalka oikein läpsähtää, kun on alitajuisesti oppinut varomaan sitä. Mutta siitäpä olikin tullut yllättävä ongelma vasempaan takareiteen, joka sitten alkoi vaivata jossain 12km paikkeilla ja mikä alkoi kivuliaasti kramppaamaan niin pahasti, että vajaassa 15km oli laitettava kävelyksi. Perseen alta lähtevä jänne tai jokin lihas oli kuin viulun kieli, sitä kun ei oikein kärsinyt venyttää yhtään matkanvarrella. No nyt on sentään balanssissa toi jalkapuoli, kun molemmissa raajoissa on pientä härdelliä.

  Kuvan kävelysessio on satametriä ennen via dolorosan päättymistä.Maaliin kuitenkin tultiin viimeiset 6-7km vurrimalla noin 7min/km vauhtia, väliin kävellen, loppuajan ollessa huimat 1,37 ja osat, pientä venytys yritystä sitten uudestaan, tuloksena jokin outo vihlaisu ja risahdus takareiden yläosassa. Tämä oli elämäni ensimmäinen kilpailu, joka ei pahemmin väsyttänyt, ei alussa eikä lopussa. Huomenna on sitten meteorologit luvanneet yli 20 lämpöä, joten tulee pitkä..... pyörälenkki. Nauttikaa Suomalaiset talvesta, kun siellä se kuulema jatkuu suhteellisen viileänä, minun ainut viileä on geelipussin muodossa, jota olen joutunut käyttämään aikas paljon ja nähtävästi tulen jatkossakin käyttämään. Siis kisakausi on avattu, eikä tuon huonommaksi vois enää ainakaan meikäläinen  sitä laittaa:)kuva-normal.jpg