Taas on viikko eletty, joillekkin se alkaa jo Sunnuntaista, jotkut taas pyhittävät lepopäivän lepäämällä. Omat muistelot menneistä ajoista nostivat taas päätään vahvasti viikonlopun aikana, perjantaina iltana  törmäsin tuolla erään "hyöty elintarvkkeita"myyvän kaupan ovella ex suurjuoksija H. O. ei oltukkaan nähty pitkään aikaa, tai on nähty, mutta ei heitetty juttua. No nyt turistiin pitemmän kaavan mukaan niitä näitä, sekä nuita muita tapautuneita, lopuksi niin kuin asiaan kuuluu jutut lipes juoksupainotteiseksi, hyvä niin, että hengessä on vielä mukana, lupasin sitten lopuksi käväistä kylässä kesän mittaan, minusta herra O. oli sutjakammassa kunnossa pitkiin aikoihin. Siitä sitten kerkesin Lippumäkeen vielä vesipiste hiorontaa, käytän kyseistä hoitomenetelmää 1-2kertaa viikossa.

Lauantai meni sitten juoksujen osalta niin kuin edellisessä kirjoituksessa ilmenee, toki illalla tein vielä Rotex juoksua 35min, sekä piipahdin kylässä moikkaamassa toista kovan luokan ex juoksijaa E.R. Tuntuu olevan kaikenlaista vaivaa meneillään siellä suunnalla, mutta henkeen ja vereen kiinnostunut vieläkin juoksu asioista, sekin tunti lisäsi minun muistia menneistä ajoista, otin yhden kirja lähtiessäni lainaa, kun mistään en ollut sitä löytänyt, nimittäin Heinäveden Hyrskeestä urheilusta kertovan kirjan, jonka on koonnut ja kirjoittanut maineikas kestävyysjuoksija Ari Luostarinen.

Muistojen havina iski sitten tänään, kun edellisen  pe-la erittäin vähille jääneen  yöunen vastapainoksi, nyt helvetin hyvin nukutun yö jälkeen, läksin sunnuntain pitkälle. Raikas kesäsade viitoitti ja inspiroi minut ihan hurmos tilaan, lyhyt asukokonaisuus oli jus passeli tämän päivän lenkkiin, siinä juostessa metsäisiä osuuksia, iski monta kertaa nuoruusvuosien ajat mielee ja jalka alkoi nousta kevyesti, johtuen varmaan noiden kahden kaverin näkeminen ja asioiden muisteleminen. Puolentoista tunnin juoksu jälkeen, alkoi sitten sataa ihan kunnolla, vaan ei se haitannut pätkääkään, oli nimittäin fiilikset kohdillaan ja sehän tarkoittaa yleensä sitä, että vauhtia lisää. Jos eilinen kulku ei ollut parasta tuntemuksien mukaa, niin tänään se oli sitä, siis alun 10km menin 5-5.15min/km sitten seuraavat 9km 4,45min/km ja seuraavan 4km 4min/km ja viimeisen 3km 3,45- 3,50min/km. yhteensä 26km ja aika tuoreissa voimissa lopussa, loppupäivä menee sitten lorviessa ja ihmetellessä, no kenties jotain ihan kevyttä illemmalla:)