Ihan perseestä sanon minä. Reijo Jylhän oudot valinnat Planican maailman kuppiin noin niin kuin naisten osalta olivat täysin outoja. Viimeistä kautta pääjehun pestissä, ovat arvatenkin sekoittaneet omiensa suosivan coutsi ajatusmaailman. Kyse on siis Johanna Matintalon syrjiminen ja 10km väliaikalähdöstä poisjättäminen. Pelko perseessä siitä, että Matintalo olisi näyttänyt Anne Kyllöselle taivaanmerkit ja pudottanut loputkin mahdolisuudet olympiadeista Kainuun naiselle, olivat ilmiselvästi vaikuttamassa Jylyhän mielenoikkuihin. Aivan käsittämätötä, että näin pääsee tapahtumaan. Takaportti on edelleen avoinna Kyllöselle, mutta jos Matintalo jätetään rannalle on se silloin kitkerän palautten paikka. Ja minkä ihmeen, vai juuri sen takia Roponen oli valittu sinne pertsaa lykkimään, Johannan paikka se oli. Jos Kallan päänahka jo kertaalleen skalpeerattuna ei ollut riittävä näyttö Matintalon kyvyistä ja paikasta muailiman kuppiin, niin mikä sitten. Ja toisaalta tulevaisuutta ajatellen vanhan kaluston päivitys alkaa muutenkin olla jo ajankohtainen murtsikassa.Veriarvo hirmu Krista hoiti homman tyylikkäästi kotiin ja nousi saman tien yhdeksi varmimmista Korean mitalitoivoista. 

Miesten kenraali ennen Koreaa oli myös aika alavireinen. Iivo on hiukan vielä jumissa ja Matti on suorastaan väsynyt, sekä ilmeisen hämillään. Vai onko kyseessä supliikki. Tehokas tapahan se on poistaa paineita toisten leveille hartioille ja siirrettyä huomio muualle. Tämä on nähty ennenkin ja uskon, että Heikkinen tulee täysin uudellä ilmeellä isoissa kisoissa lähtöviivalle.. Tosin voinhan sitä olla väärässäkin,koska olen ollut sitä monta kertaa ennenkin, mutta katsotaan nyt ensin.

Kaisan sihti hakee ikänaisten sarjalaisen varmuudella sitä tarkinta osoitetta. Hiihtovauhtia ja suorituskykyä kyllä tuntuu riittävän, mutta keltainen paita yllään ei ole se kaikista helpoin tilanne startata seuraavan kerran, missä palkintona on ei niinkään pätäkkää, vaan olympiamitalisti kuuluva arvonimi. Motivoiko??? mutta aina haastattelusta päätellen ei halua kasata itselleen turhaa painolastia/menestystä aseen lisäksi selkään.

Omat. Eilen hölkkäilin 2h kevyttä vauhtia, kun ei nopeastikaan pääse. Vas. pohjelihas meinas lopussa kirrata vastaan ja tänään se on ollut aikas kipee, mutta aivan sama. Alkaa nuo pilkkihommat painaa päälle, eikä sitä muuta sitten jouda tekemäänkään vapaa aikana.