Kovin vinhaan menee viikot. Melkein tipaton tammikuu on taputeltu ja sen kunniaksi tein sitten ensimmäisen varovaisen kokeilun määräintervalli harkan tänä vuonna. Kylläpä taas muistot palaili mieleen vanhoista hyvistä ajoista, kun kurvasin kello 6.45 tuonne Kotkankallion väestösuojan eteen Toyotalla. Siinä vähän aikaan odottelin ja eräs veteraanijuoksija, jolla on ikää kunnioitettavat 85v päästi samalla oven avaamisella minut sisään. Kuulumisien ja muutenkin mukavien rupattelujen jälkeen ajattelin, että olisi se hienoa, jos itsekkin olisin vielä vajaan kolmenkymmenen vuoden jälkeen vielä yhtä vetreässä ja hyvässä kunnossa, kunnioitus on minun puolelta vilpitön näitä tervakantoja kohtaan. Kotkankallio, niinpä, siellä on tullut menneiden vuosikymmenten saatossa  tehtyä jos minkälaista harjoitusta ja aina siinä on jollaintapaa oma saundi, niin luolan tuoksun kun sen askeettisuudenkin suhteen.

Viikon juoksut meni sen satasen paremmalle puolelle kilometrin suhteen ja minkä päätin Kotkalla 20x 200m/200m vetoharjoitukseen,vaihtelu virkistää. Jaksaminen oli ihan hyvää ja olis siinä vielä mennyt enemmänkin, mutta kun ei joutanut, kun piti keretä työpaikalle. Vauhti vetojen suhteen oli ilman minkäänlaista ajanottoa, siis tuntemuksella hyvää ja tekniikka tarkoitukselle seuraten ihan ok. Eikä minkäänlaista väsymystä iskenyt, joten tästä on hyvä jatkaa, kohden helmikuuta. Viikon muut hyvät juoksut olivat pari kaksituntista ja Kuopiohallissa alkuviikosta juostu kympin vk juoksu, siis mukavuusalueelle, kaikki muu viikon juoksu oli kevyttä palauttavaa.

Tuleva viikko, eli aamuvuoroviikko on sitten selkeä palautteluviikko, joka tulee tarpeeseen, kun ihan oikeesti tuntuu siltä. Mutta siitä huikattomasta helmikuusta en mene takuuseen:) koska en ala minkäännäköisiin naurettaviin 100 päivän juttuihin, mitä jotkin julkkikset kovasti suosii.