Ei mikä mikä, vaan mika mika maa. Humustelu jatkuu ja ruorin takana jatkaa Mika ei kuitenkaan Kojonkoski vaan Lehtimäki. Aivan sama, eikä lempeät huippuurheilun menetystuulet tule kovin ravakkaan puhaltamaan tulevaisuudessakaan. Ja toisaalta tulihan tuo hakuprosessissakin selväksi, että miten pieni sisäsiittoinen hyväveli kerho toimii urheilun ylimmällä johtotasolla, kun jo kerran paperinsa pois vetänyt Mika(jos ne paprut ylipäätään oli jätetty) jyrättiin puhumalla ja suostuttelemalla hakemaan paikkaa. Ikäänkuin se paikka oli jo valmiiksi pedattu Lehtimäelle.

Toisaalta arvostan Lehtimäen urheilutietämystä korkealle ja urheiluanalyyttistä kommentointia on mukava kuunnella, tai paremminkin oli mukava kuunnella, sillä se paikka kommentaattorina vapautui jollekkin muulle tästä etiäpäin.

Uusi aika ja vanhat kujeet. Maantiejuoksu karusellii on potkaistu käyntiin tässä armaassa kotimaassa ja kiihkomielisimmät kilpailijat ja kuntoilijat ovat kerenneet jo vetää täysin palkein lappu rinnassa pitkin katupölyisiä baanoja. Ei hyvä, sanon minä, jos ei halua ikävyyksiä tulevalle pitkälle kilpailukaudelle. Nyt pitäisi antaa ensi kuntien ja luonnon hoitaa suurimmat myrkyt teiden pinnoilta pois, jotta voi sen jälkeen alkaa kiristämään ruuvia. Meinaan vaan, että kun aamulla kävin lyhyen 1,30h herättelylenkin juoksemassa, ennen illan pääharkkoja:):) en meinannut sekaan mahtua pölyn keskelle ja kylläpä ryvitti kummasti.

Jo oli vain eilen päivä.

affen.jpg

Eilen Rasvanki näytti taas parhaimmat puolensa, tosin jo oli aikakin. Kuvan affen on jo suolistettu filerausta vailla. 600g oli koko ja puolen tusinaa 400-350g tuli myös, sekä kymmenen 200g kelpuutin mukaan. Oli hieno päivä, vaikka vettäkin ripsi jonkin aikaa, ai että:) Siitäpä olikin sitten hyvä ponkaista vielä iltavuoroon, eli tulihan tuolle päivälle mittaa ainakin ajallisesti.

Mutta torstaina on vapaata ja sehän tarkoittaa pitkää päivää jäällä. Yöpakkaset antavat kyllä potkukelkka mahdollisuuden edetä nopeasti pelipaikoille. Mutta se pois tulo, kun päivä pehmittää lumisohjon onkin vähän haasteellisempi etappi ja se alkaakin käydä jo liikunnasta, jos on erehtynyt polkemaan liian kauas aamukiihkossa.

Omat tuli jo tuossa mainittua, eli ei oikeastaan mitään erityistä, rapakunto mikä rapakunto.