Hyvinkään tragedia osoittaa, että tämä yhteiskunta on ajautumassa yhä syvempään juoksuhiekkaan, vaikka kuinka yrittää päästä pois, niin ei onnistu, vajotaan vaan alaspäin. Kun tämän tapauksen tiimoilta saadaan aikanaan jonkinlainen päätelauselma, niin olen varma, että tekijän taustalta paljastuu koulukiusaamista, sitä kautta syrjäytymistä, omissa oloissaan nettipäätteen äärellä aikaansa viettävä ja katkeria, sekä vihantunteisia ajatuksia päässään pyörittelevä nuori mies. Jos tekijä oli liikenteessä selvin päin, niin kyseessä on hullu, jonka oikea paikka on mielisairaala loppuelämäksi, sillä ei kukaan täysjärkinen, HETKEN MIELIJOHTEESTA tee mitään tämänkaltaista. No, nyt tämä poika katuu tekoaan ja on omien sanojensa mukaan PAHOILLAAN, kuvitelkaa on pahoillaan 2 murhasta ja 7 miltei murhasta.

Yhtä asiaa toivon, sitä, että toivottavasti Suomen oikeuslaitos ei teen tästä asiasta samanlaista farssia kuin Norjan vastaava laitos Anders Breivikin kohdalla on tekemässä. Siellähän tämä emä saasta halventaa oikeuslaitosta ja surevia lähiomaisia, ihan julkisesti, Andersin paikka ei ole mielisairaala, eikä mikään vankila, vaan giljotiini, koska tuommoista hirmutekoa ei voi sovittaa millään demokraattisen lain asettamalla tuomiolla. Vaikka yhteiskunta on sitä mieltä, että pitämällä hänet hengissä ja tutkimalla tämän kaltaisen psykopaatin mielen liikkeitä saadaan muka arvokasta tieto ihmisen aivoituksista ja tällä tavalla voidaan kenties estää tämä kaltaisten tapahtumien uusiutuminen ennalta ehkäisevässä mielessä.

Täyttä pas…. sanon minä, näitä tapauksia on ollut vuosikymmenten saatossa lukemattomia, eikä niistä olla opittu mitään. Ihmiskuntaa kohti suoritettu joukkotuho ja terroriteko ei tunne kuin yhden ihmisarvoa suojelevan oikeudellisen laen, nimittäin kuolemantuomion. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta parempi ja yleishyödyllisempää on saattaa vastuuseen tällaiset teot kaikessa ankaruudessaan, kuin että niille annetaan aina vaan uusia virikkeitä mielisairaista psykopaateista, joita paapotaan ja jotka sitten kerää sympatiaa kolmen tähden hotelleissa(vankilat) teoilleen ajan myötä ja vielä yhteiskunta maksaa viulut, täysylläpidolle. Väitän että Hyvinkään, hetken mielijohteessa tehdyn traagisen teon laukaiseva signaali, saattoi hyvinkin olla juuri Anders Breivikin teko. Missä ja milloin paukkuu ja tapahtuu seuraavaksi jotain todella pahaa on vain ajan kysymys, mihinkä tämä maailma on oikein menossa!

Omat paukuttelut, sunnuntai aamu 3h maantiepyörä ip. 50min tv kevyt+ 5x 100m kiihdytystä. Maanantai, uskokaa tai älkää LEPO. Tiistai aamu kello 6.30 50min tv kevyt, ip. 2km tv+ 2x8xnoin 400m, kolmen minuutin lähdöllä/palautus reipasta juoksua (maantie)+ 3km verryt, loppuviikko kevyttä juoksua lauantaihin asti! luulisin