Tana paivana oli sitten aikalailla lamminta , ainakin iltapaivasta,varjossa 28+ hipoi jo hellerajaa. Mutta Jyvaskylan MM juoksut on myos juostu ja siella taisivat Suomalaiset menestya aika kohtuu hyvin, onnea vaan kaikille mukana olleille, itse olin luuseri ja loistin poissaololla kyseisista karkeloista, kun tuli tama etelanreissu varattua jo hyvissa ajoin lokakuussa. Mutta tanaan sitten kavin maistelemassa Brittilaista jalkapallohuumaa Suzies nimisessa irkkukuppilassa, jossa mittelivat taitojaan Arsenal ja Mancister City, jonkin verran kuumissaan kavi Cityn fani kun Arsenal tylitti pikkuminuuteilla oikeasta kulmasta sisaa, ajattelin kaukaa viisaana pitaa turpani talla kertaa kiinni, etten sais itse turpaan. Mutta kylla osaavat elaa jalkapallo hegemoniassa tiukkaan nama velikullat.

Niin, itse palauttelin pitkaperjantai juoksukisasta illemmalla menemalla tahan viereiseen "allasbaariin"muutamalle, tai oli tarkoitus ottaa vaan yksi, mutta siihen sattui taas joitain suomalaisia olemaan illanvietossa ja hups, niin se ilta taas vierahti brandyn ja oluen merkeissa niita naita jutustellessa. No lauantai aamuna tietty oli leposykkeet taas hiukan koholla, mutta ei se haitannut juoksuun lahtoa, aamupaivalla taputtelin se 18km alku rauhallisesti ja loppuakohti paremmin, iltapaivalla kerkesi kavasta viela 7km ja sitten olikin ihan oikean suomalaisen sauna vuoro, kiitos Mikon. Tanaan taas aamulla 1,10h kevyesti ja illalla siten 10km johon otin lopuksi 100 ja 50m kiihdytyksia 10 kpl. Viikon saldo kirjataan juoksua 150km, mutta kun siihen sisaltyi kisa ja pitka kiihtyvalla vauhdilla, seka naita 17-18km juttuja useampi,niin se teki viikosta haastavan.

Huomenna riittaa haastetta jo heti aamusta, Tuukan kanssa 2h, eika se varmaankaan tule olemaan mitaan 5min/km vauhtia, nailla mennaan, viela pitais yrittaa jaksaa ja miks ei jaksais olenhan ammattilainen viela vajaat 2 viikkoa. Puolimaraton on katsottu, sitten viikko kotiin tulon jalkeen ja sitten pitais jo paasta jollain tavalla ettenpain,etta tammosta talla kertaa, ps. vielako siella on lunta siellla suomessa.