Voi yksinäisen miehen viedä marraskuu. Joopo joo, siihen on vielä matkaa?

Jenkit ovat vaalinsa pitäneet ja kahtijakautunut maa pysyy siinä jatkossakin. Maailman huonoin häviäjä Trump ei myönnä sen enempi itselleen, kuin kansallekkaan hävinneensä pressanvaaleja. Katkeraa kalkkia on nyt Donaldin elämä ja on sitä pitkään vielä jatkossakin. Sitä se teetättää, kun perintönä isältää saa ensin imperiumin eikä sen enempi pienestä, kuin isostakaan rahasta ole puutetta. Ainut huono asia kuitenkin syntyi jo kasvatusvaiheessa, kun ei opetettu häviämää, eikä käsittelemään turhautuneisuutta tappioihin.

Se että vaalit hoiti himaan jo aika tavalla ikäloppu demokraatti Biden ei kovin suuri odotuksi voi häneen asettaa koska yhden kauden pressaaikana ei kovin kummoisia asioita voi keretä duunata. Ja siitä pitää kyllä rebuplikaani valtainen enemmistö senaatissa huolen. Tosin ei Donaldkaan saanut aikaan edes Meksikon muuria valtakautenaan, vaikka sen piti olla aika etunenässä hänen lupauksissaan. Biden taas on luvannut ensitöikseen sitouttaa USA ilmastosopimukseen, siis siihen, mistä entinen vallanpitäjä irtisanoutui.

Minulle aivan sama, ei vaikuta kotiuttamiseen. Mediassa paljon keskustelua aiheuttanut vastaamon tietomurto on aiheuttanut monelle "lataamon" palveluja käyttäneen päässä ylimääräistä migreeniä ja suurta mieliharmia. Miksi, sillä mitä hävettävää siinä nyt siinä on. Eikös se ole trendikästä, kun hakee apua alan ammattilaisilta, kun alkaa olo käydä jossakin kohtaa elämän vaiheessa tukalaksi. Ei se autokaan kulje kovin hyvin jo se piiputtaa ja sehän vituttaa, vaan kyllä se on korjattava alan ammattilaisella. Samoin jos hammasta hermosärkee, niin varmaan se alkaa ottaa pataan, eikä helpota kun vasta kun purukalusto on käsitelty alan ammattilaisen hintavalla käsittelyllä. No se hinta kyllä närästää myös. Joka tapauksessa moni julkkis on jo myöntynyt tunnustamaan sen että kallonkutistajan pakeilla on tullut vierailtua. En ole julkkis, mutta minulla on myös kokemusta alan asiasta. Aikoinaan kauan kauan sitten jouduin miltei pakotettuna  käymään"terapiassa" Siinä vain kävi niin, että potilaasta tuli miltei hoitaja, kun itse hoitaja ei kestänyt meikäläisen juttuja, vaan siltä meni hermot:)

Ja sitten on tämä korona. Siinä käy nyt niin, että kovin aneemiseksi tulee tekemisien suhteen tuleva talvi ja kevät. Näin ole jo aikoja sitten ennakoinut, mutta meneekö samaan syssyyn ensi kesä? No jos tässä jokainen muistaa noudattaa ohjeistuksia ja valtio hoitaa omat alueelliset rajoitukset hyvin ja huolella siten, että tartuntaketjuja ei päästetä ulkomailta kotimaahan ollaan viimeistään ensi kesänä vahvoilla ja voidaan alkaa elää normaalia elämää.

Mutta mennään päivä kerrallaan.

Omat. plaa plaa plaa. Sitä samaa kuin aina enenkin. Ainut poikkeus oli 24.10, kun täytin vuosia. Kuuskolme tuli mittariin ja kyseisenä päivänä aikain aamulla hilasin läskiperseeni väinölänniemelle. Hitaasti kiirehtimättä aloitin toivottoman urakan, eli 63 kierroksen nylkyttämisen, siis hölkkäämisen. Yhtä monta kierrosta kuin menneitä elinvuosi oli päivän teema. No ei niitä kaikkia menneitä vuosia voi nimittää elinvuosiksi, sen verran sumussa niistä jokunen meni. Jossain puolimatkan krouvissa aloin kuitenki kiihdyttämää ja loput 20 kierrosta tulikin jo sitten ihan mallikkaasti, niin että sitä voi jo nimittää juoksuksi.Viimeiset tonnit menikin jo alle 4min/km vauhtia.

Mitäs muuta. Traileri varkaat tai paremminkin traileri osien varkaa olivat aktivoituneet. Sen sain itsekin karvaasti kokea, kun tänään läksin venettä talviteloille viemään. No motonet ja erän kaverin avustaman saatiin vetokalusto taas kuntoon ja talviteloille prosessi päätökseen. Ai saatana, jos olisi osunut hämärämiesten puuhastellessa paikalle. Olisin yhtään epäröimättä käyttänyt takakontin kalustoa ja sitten oltaisiinkin oltu taas kohta terapiassa talossa, mikä tarjoaa ilmaisen ruuan ja majoituksen epämääräiseksi ajaksi.

Hyvää alkavaa joulun ajan odotusta.