Repaleinen viikko takana ja uusi edessä. Hiukan kaksijakoinen oli minun viikko, mihin mahtui kuitenkin ne kaikki tarvittavat elementit, että voidaan puhua ihmismäisestä elosta ylipäätänsä. Nyt kun vaaliuurnilla ovat ihmiset äänestämässä Niinistöä toiselle kaudelle, voi kansakunta huokaista helpotuksesta, sillä Suomalainenkin voi ylpeänä sanoa tulevaisuudessakin, että on se meilläkin ENSIMMÄINEN NAINEN. Minkähänlaiset sanat olisi pitänyt valita, jos esim. Haavistosta olisi tullut pressa:)

No niin, asiaan. Alkuviikko työpaikalla ja loppuviikko saikulla. Mutta kerkesin kuitenkin käydä tuossa lauantaina Karttulan Rasvankilla ja Virmasvedellä. Ei petä rasva koskaa, se tuli jälleen koettua ja mikäs siellä oli ollessa. Tyyni, tai miltei tuuleton +2 keli ja alla hankittu mobikick (eräänlainen sovellutus potkukelkasta) mentiin pitkin puhtaalle jäälle sulaneella vesikelillä kohden tuttuja ottipaikkoja. Paistokarkeat mukaan ja pienemmät kasvamaan periaatteella oltiin se neljä ja puolituntinen jäällä. Hieno päivä.

maisema.jpgahvenia.jpgkuha.jpg

Ja perjantaina kävin illalla katselemassa Kuopio Hallilla avoimia pm- hallikisoja. Eipä siitä paljon hurraa huutoja voi antaa noista kisoista, sillä alas on tultu ja PALJON niistä ajoista kun keskimatkoillakin oli a ja b lahdöt erikseen ja mikä  johtui siitä, kun osanottajia oli niin paljon. Nythän on niin, että ainoastaa pikamatkat kiinnostaa, kun taas se johtuu kokonaan siitä, että ei ainakaan pääse paita kastumaan ja palatuminenkin sujuu nopiaan, siis mistä??

Omat aamulla 1,30h kevyt hölkkä