Kirjailija Taina Haahti on enemmän kuin oikeassa siinä tosiasiassa että tressi ei synny kiireestä vaan epävarmuudesta. Voihan se kiire aiheuttaa epävarmuuttakin, mutta se on inhimillistä, jos ei ole aikaa perehtyä johonkin asiaan ja sitten ei hallitse asiaa kiireen takia. Se on kuin juoksukilpailu, jossa pyritään kiireenkaupalla maaliin toivotussa ajassa, mihin on treenattu kiireenkaupalla monta kuukautta tai vuotta. Ja jos tulos ei ole toivotunlainen, aiheuttaa sekin sitten tressiä. Toisaalta jokainen meistä on tietyllä tapaa jossain asiassa hiukan epävarma itsestään, koska niin kuuluu ollakin, muutenhan me tuntisimme aina itsemme liian itsevarmaksi ja se jos mikä aiheuttaa jatkuvaa tressiä, siis tietoisuus siitä, että en voi epäonnistua..

Loppupeleissä ihminen on kuitenkin aina heikko, kaikenlaista kulissia voi näytellä loputtomasti, mutta kaikki paljastuu aina kuitenkin aikanaan. Suurin pelle show on käynnissä tuolla rapakon takana, missä kultalusikka suussa syntynyt rääväsuu yrittää presidentiksi. Amerikalaiset itse ovat tulevina kuukausina paljon vartioina, siis siinä, ovatko äänestäjät itse yhtä tyhmiä kun Trump. Mutta sitä saa, mitä tilaa ja pahimmillaan tulee maailmasta aika vaikea paikka elää ja olla.

Alatyylin twiittauksen ennätys tuli 2metrin ja kuuden sentin korkeudesta. Britti-Irkku raskaan sarjan entinen mestari Tyson Fury, kerkesi kokaiini pöllyissä sivaltaa nyrkeilystä oman näkemyksensä. Koko homma on kuulemma "iso paskaläjä" ja julkaisi lopettamisensa. Kaikennäköistä muutakin paskaa suustaan päästänyt hanskanheiluttaja ei kerennyt, tai paremminkin veri ei kerennyt päästä paeta, kun jo kerkesi perua lopettamispäätöksensä. Aivan ilmiselvää presidenttiainesta on tässäkin herrassa. Tai ainakin hyvät on mahdollisuudet edetä nyrkeilyuran jälkeen politiikan saralle. Venäjällä ainakin on sellainen käytäntä, että entiset suuret mestarit urheilussa palkitaan duuman jäsenyydellä. Katselin eilen netti lähetystä, kun Putin piti puheen duumalle. Pongasin ainakin gorillan näköisen entisen raskaan sarjan nyrkkeilijän Valuejevin ja kautta aikan parhaan raskaansarjan painijan Karelinin kuulijoiden joukosta.

Omat. Tässä katselen parasta aikaa, kun asiakkaat nauttivat vesielementistä erinäköisin keinoin. Eilen maastopyörä 2h ja tänä aamuna 2h juosten, johon otin loppuun sen tutun 10x100m ja tuntui muuten pirun hyvältä. Huomenna vapaa ja sehän tietää aamujuoksun jälkeen sitä ,että iltapäivä meneekin jigitellessä, eli kalastusta on tiedossa. Tuskin maltan edes odotaa:)