Mitenkäs se menikään. Olen vuosien saatossa ollut järjestämässä monia juoksutapatumia, jotka ovat syntyneet omasta päähänpistosta. Valkeisenlammen juoksua järjestettiin aikoinaan noin 15 kertaa en muista tarkkaan, ja mikä oli aikoinaan kyllä erään Riennon kunniajäsenen idea. Mutta lopulta sitten jouduin kuitenkin itse päävastuuseen sen aikaansaamiseksi. Myös talvijuoksusarjaa juostiin aikoinaa, millä YRITIN herätellä henkiin tämän piirin sanoisinko uinuvaa juoksuinnostusta ja muutamana kertana siihen tulikin mukavasti porukkaa, kunnes innostus hiipui pikkuhiljaa, kun kaikilla oli juuri sinä päivänä jotain muuta.

Se on kuulkaas semmoinen juttu, että kun tarpeeksi monta kertaa laittaa itsensä peliin rakastamansa lajin eteen, niin sitä toivoisi myös joskus onnistuvansa siinä. Tämänkertainen puristus alkaa olla loppusuoralla Hard Runin suhteen, kaiken olen tehnyt sen minkä olen osannut ja voin vakuuttaa että hommia on riittänyt. Valkeisenlammen ympärijuoksu oli järjestelyiltään helppo tähän verrattuna. Siihen riitti tapahtumailmoitus muutamaan paikkaan, sekä muutama muu soitto. Pyttyjen ja mitalien hommaaminen, sekä juomien ja muun pienen rekvisiitan järjestäminen, sekä järjestysporukan houkuttelu paikalle tiettyyn aikaan+muuta pientä.

Tämänkertainen HR on sitten ollutkin jotain aivan muuta, enkä olisi aluperin arvannutkaa, mikälaisen järjestelmän läpi piti asia hoitaa kaiken muun siihen kuuluvan lisäksi, Nyt olen kuitenkin loppusuoralla ja tänään on edessä reitin merkkaus+kaikenlaista muuta siihen liittyvää, ihan piti ottaa vuosilomapäivä jotta huomenna olisi kaikki valmista.Toivotan kaikki tervetulleiksi huomenna Yliopiston ranna studentiaan. Ennakkoon voi vielä ilmoittautua tänään ja toivoisinkin eritoten nuorten alle 16v sarjaa paljon juoksijoita, koska nuorissa on meidän tulevaisuus, sekä myös kuntosarjoihin molemmille matkoille teemalla kansan kunto korkealle. T. Kimmo:) 

Niin ja RYUL, eli raittiiden kuntoilmisten Rauhanlahden maastoissa Lauantaina juostavan mestaruuskilpailun osanottajat ovat tervetulleita HR tapahtumaan, noin niin kuin alkuveryttelynä vaikka. Lupauksen mukaisesti, jokainen juoksija, joka juoksee molemmissa kisoissa jonkin matkan, lunastaa ilmaisen Rauhalahden kylpylä piletin