Niin se aika rientää ja valoisa päivänaika alkaa pidentyä sitä mukaa kun päivät juoksee. Kevättä kohden siis mennään ja sitä ajanjaksoa moni odottaa kun kuuta nousevaa.Niin myös minä, sillä sanotaanhan, että kevät on uudistumisen aikaa, jos ei lasketa kevätväsymystä:)

Tuonne linkkilistaan olen lisännyt yhdet sivut. Kyse on Team Vuodatus Sportista ja kyseessä on sama sivusto mikä aikoinaan tunnettiin Team Rane Sport nimellä. Siellä on samat sivujen ylläpitäjät eli kyse on aika paljolti Karttulalaisen Sikasen Arton hallinoimmista sivuista. Kannattaa käydä aika ajoin käydä tsekkaamassa mitä siellä kirjoitellaan ja komentointia kannattaa tehdä, sillä ne poikii aina uusia juttuja ja ajatuksia.

Sitten ikävimpiin asioihin.

Yksi minun suurimmista vaikuttajista ellei suuri ja tärkein juoksuuraani ajatellen on nukkunut pois. RYTKÖSEN EERO lähti taivasten viestijoukkuetta vahvistamaan ja arvotenkin Eerolle lankeaa ankkuriosuus juoksukarkeloissa, sillä sen verran hyvän ja vahvan kirin Eero sai aikaiseksi. Pesäpallotaustalta kestävyysjuoksijaksi oli Eeron urheiluura ja kun juoksu loppui toimi Eero lähetystyöntekijänä,niin kuin hän leikkisästi sen ilmaisi, eli toimi virallisen lähettäjä kisoissa.

Eero oli se henkilö joka aikoinaan, kun puusuksesta vaihdettiin lasikuituun houkutteli minut juoksu hommiin. Siitä on aikaa kauan, kun minä hiihdin ja Eero juoksi Kuopio Elo nimisessä seurassa. Jalkapallo oli seuran päälaji, mutta muutakin toimintaa oli. Seura oli silloin voimissaan, sillä seuraa pyöritti silloin Eeron veli Seppo Rytkönen jolla oli rakennusliike ja taustalla hääri myös eräs pankinjohtaja. Siitä ei sen enemmän.

Vieläkin muista elävästi sen legendaarisen illan Ravintola Sampossa, missä Eero raapusti pöydällä olleeseen servettiin minun ensimmäisen harjoitteluohjelman ja siitä se sitten lähti.Ja niin kuin arvata saattaa nautittiin sinä iltana jotain muutakin kuin rajatonta itseluottamusta. Vuodet ja vuosikymmenet mentiin aika paljon porukoissa ja joskus minä kuskina, kun Eerolla oli joku ratamatka jossakin päin Suomea. Myös harjoittelussa oli monet vuodet aika vakio peruskuntoharjoittelu jaksolla meidän yhteiset ti.to,su yhteislenkit. Ja varsinkin tiistai ja torstain kiihtyvään 20km juoksussa oli myös mukana piirin ykkönen eli Okkolan Hannu. Ja niitä kuuluisia sanontoja tai lausekkeita eri kilpailutilanteissa Eerolta, ne jää elämään ikuisesti.Muistoja riittäisi vaikka yhden ensikloppedian tarpeiksi, mutta jääköön ne elämään muistoissa. Kepeitä multia Eero sinulle ja sano Kutvosen Jokelle terveisiä minulta sinne taivasten valtakuntaa ja että kyllä täältä ajallaan jokainen.

Tällä kertaa ei muuta tänne.