Saan nähdä minkä aikaa taas mennään, ennen kuin alkaa taas tökkimään vuodatus. Niin, eipä tässä ole kovin kummoisia ennättänyt tapahtua, viime viikonloppuna juostiin talvijuoksusarjaa, tosi surkeassa kelissä, oli auraamattomat kevytliikenne väylät. Kuitenkin uskollisimmat tulivat paikalle ja vähemmäm uskottavat menivät Kuopio halliin, sielä kun on niin mukava puuhastella.

Kovimmista kovimmat joita oli 3 kappaletta vetivät tuplat, eli alle vajaat puoli tuntia reipasta ja 2min takaajotilanteesta sutena  pääjoukon perään. Randelin, Toivanen ja Kärkiö ja niin kuin totesin, todella haastavissa olosuhteissa. Laitan jossain vaiheessa myös tulokset, mutta ainakin Rande ja Pätkä vetivät miltei samaan kuin sulalla kelillä ja jojo oli sen mukainen nenän päässä, siis olivat jo juosseen näköisiä, sekä oloisia miltei 16km kovan jälkeen.Niinpä, tämän näköiset ovat nyt sivut, koetan rukata näitä vähän, niinsanotusti "värikkäimmiksi" kunhan ennätän, mutta kyllä näilläkin saa toimitettua se minkä tarvitsee.

Omat  tulevat urheilutoimitukset saavat tulevalla viikolla TO, PE se kliimaksinsa isolla pajalla, on siis kontrol numero 3 aika, muuten menneinä viikkoina olen kyllä "liikkunut"aivan riittävästi. Seuraava kirjoitus käsittelee sitten ihan perusajatuksia perusharjoittelusta ja siinä tehdyistä virheistä, mikä on aikaan saanut sen, että Suomi juoksu on pudonnut Kansainvälisestä kelkasta kuin Savon Sanomat urheilutoimittajat "oikeista" urheiluaiheista.