Ei ole jenkeissäkään asiat erityisen hyvin, näin presidentti vaalien kynnyksellä, pienoinen sekasorto vallitsee tässä niin kutsutussa demokratia kehdossa. Äänestäjä luettelo paljastaa, että joukossa on kuuleman mukaa, peräti 1,8 miljoonaa heikossa hapessa olevaa henkilöä, joita kuolleiksikin kutsutaan. Muutama miljoona muita, kulkurin luonteista on taas rekisterissä useammassa osavaltiossa, kun taas epämääräinen listojen ynnäys paljastaa sen karun tosiasian, että peräti joka kahdeksas rekisteröinti on niin sanotusti perseestä.

No, jos jenkeille kertoo, että olen Suomalainen, niin meidät rinnastetaan välittömästi venäläisiksi, elikkä emme elä demokratiassa heidän mielestään, mutta nyt meneekin mielenkiintoiseksi, sillä silloinhan meidän vaalivilppi olisi yhtä yleistä, kuin itä naapurissa, tai vastavuoroisesti rapakon takana länsi naapurissa (USA), nyt todistetusti. Lopputuloksena olisi saattanut käydä esimerkiksi niin, että meidän menneissä pressan vaaleissa, miesten mies, olisi saattanut korvata naisten miehen, hui helvetti!

 Omat pakkasjuoksut,ovat näkyneet viimepäivinä lähinnä punaisena värinä hangenpinnalla, kun siihen on saanut oikein kunnolla niistää, ropan jo hiukan lämmenneenä juoksusta,muuten siitä ei kyllä haittaa ole ollut.
Oikein hyvä isku on ollut päällä, vaikka mennään jo helmikuun toista puolikasta

       Töistä johtuen en ole voinut tehdä kuin yhden harjoituksen per päivä, mutta sitäkin antaumuksellisemmin. Maanantaina ap. 1,20h kevyttä tasavauhtista, tiistai ap. 1,40h alku     10km 5min/km vauhti, siitä sitten loppu reilu kymppi sykettä nostattaen 135, 145, 155, 160, keskivauhdiksi tuli noin 4,40min/km ja olihan muuten vittumainen keli. keskiviikkona lepo, joka sisälsi 40min rotex juoksua(10x 15 sekunnin kiihdytyksiä lopuksi)Torstai ap. 12km tv kevyt ip.Kuopio halli,3km verryt+ 8km VK, ajatus oli,että lyhennän taas matkaa, mutta kovennan vähän vauhtia, aloitus 3,45min/km, mukava oli pompotella sitä 4km, sitten loput kilsat 5 sekuntia ripeämmin ja viimeinen tonni muodon vuosi 3,30 + kunnon verrat päälle. Ja lauantaina olisi taas vanha jengi kasassa,Pätkää myöten, ohjelmassa  pitkä (2h), mulla olisi tosin työvuoro,mutta kerkeehän sinne myöhemminkin, lusmuilla täytyy, jos siihen on mahdollisuus.