Kyllähän se jurppii kun sakotetaan. Kuopio on joskus tai yleensä outo käytännöiltä, mitkä hyvin moni on kokenut varsinkin yleisötapahtumien aikoina, esimerkiksi tuolla sataman suunnalla. Kyse on siis sakotuksesta, kun  tietämättään jättää auton paikkaan, missä se muka on kielletty.

sa%203.jpgsatama.jpg

muutos%20sakko.jpg

Mutta kun en tiennyt, mutta nyt tiedän. Mennyt viinijuhla koitui hyvin monen autoilijan ja veneilijän kukkarolle, sillä luvaton MAASTOPYSÖKÖINTI oli sakon syy. Tämä kyseinen tontti on rakennettu todistetusti sakkorysäksi tietämättömille, kuten oli myös minulle. Tontti on ja pidetään täysin autiona ja vaille käyttöä Kaupungin puolesta, koska se tuo pysäköintisakkojen muodossa säännöllisiä tuloja ammottavaan kassaan. Hipoohan se oveluudessa ja viekkaudessa ylärimaa, koska mitäpä sitä autoilijoille tiedottamaan esimerkiksi liikennemerkillä, että tässä on pysäköinti kielletty, kun muuten jää sakkorahat saamatta ihmisten vältellessä sitä paikkaa.

Maastopysäköinti rike ja siitä saama tuomio ajatti minut kysymään tai paremminkin uteliaisuuttani tiedustelemaa alan pysäköintivastaavalta, että onko ihan oikein. Kuulemma on, mutta kun sanoin, että miksi sille paikkaa ei ole laitettu minkäänlaista pysäköinti kieltomerkkiä, tai merkitty näkyvästi, että on maastosta on kyse,oli vastaus, että autoilijan kuuluu itse tietää, tai paremminkin ottaa selvää asiasta. No, minä siihen viisastelemaan, että onhan katujenkin varsiin laitettu liikennemerkit tiedottamaan, jotta saako tai ei saa pysäköidä. Siinä vaiheessa virkailijan naama alkoi muuttua punertavaksi närkästyksestä, joten oletin että kaiken tietävä viekailija ei ollutkaan kaikentietävä, vaan noudattaa esimiehiensä antamia ohjestuksia. Tämä tulkinnallinen seikka pätee hyvin monessa muussakin niinsanotussa maastopysäköinti tapauksessa ja näitä maksajia oli meneen viinijuhlaviikon aikana sadoittain kyseisessä paikassa. No, kukapa sitä lypsävää lehmää tieten tahtoen haluaisi lopettaa.

Ironiaa on ilmoilla, kun samaan aikaa isot banderollit huutavat katujen varsilla ilmoille, että KUOPIO ON SUOMEN HYVINVOINNIN PÄÄKAUPUNKI.

Tuon allaolevan kun syötätte tuolle yläpalkkiin, niin siitäpä!!

https://www.savonsanomat.fi/paakirjoitukset/Himosakottaja-Kuopio/417076

Kyllä varmaan moni Viinijuhlista lähti ja monesta tulevasta sataman tapahtumasta lähtee hyvällä ja rennolla mielellä autollaan kotiin tyytyväinen ihminen, mielenterveydestä puhuattakaan. Luulempa, että satamahurmoksen aiheuttama hyvänolon euforiapläjäys muuttuu VOI VITTU, VOI VITUN VITTU hurmokseen.

Sitten pieni pala urheilua. Kuopion perinteinen triathlon tapahtuma alkaa kutistua kasaan. Sääli, sillä vieläkin sillä on olemassa tilaus kovan tri buumin ansiosta. Onko organissation tarkoitus tarkoituksella pitää kisa pienenä ja odotella aikoja parempia, koska niitäkin on nähty.

Varkaudessa oli ollut kolmen eri piirin yhteiskisat. Miesten vitosella yksi osanottaja:(

Swimrun savon tehokaksikko T/T eli täystuho, eli Teemu Toivanen ja Teemu Lemmettylä kävivät lunastamassa käkikellojen maassa paikan alan epäviralliseen skapaan Ruotsin ÖTILÖÖN syksymmällä.

Sekä Kuopiolainen tri tehokaksikko Hurula/Hyvärinen lunastivat paikat Itävällasta alan virallisiin MM kisoihin Hawajille

Potkupallon MM lähestyy kliimaksia, eli kohta on mitalijoukkueet selvillä. Venäjä jaksaa yllättää, mutta nyt positiivisesti, sillä kisat ovat menneet kaikilta osin hyvin, oman maan peliesityksiä myöten.

Omat. No sitä samaa, kuin ennenkin. Juoksua, pyörää ja kalastusta.