Raskas viikko edessä, ei niinkään treenien, eikä töiden, vaan kaikkien niiden yhdistelmä, sekä siihen kun lisää tuon Viinijuhlien talkootyöpanoksen omalta kohdalta, mikä yleensä alkaa joka iltapäivä, kun ensin on tehnyt oman aamuvuoron töissä, niin johan kertyy päiville mittaa. Luonnollisesti perjantaina on takki niin tyhjä, että suurimmat kilpajuoksu halut ovat tipotiessään ensiviikonloppua ajatellen, mutta näinhän se on ollut joka ainut kerta, viimeisen 15 vuoden aikana, kun näitä talkoita on pakerrettu.

Mutta talkoo lojaalisuus sitten palkitaan ainakin omalla kohdallani siten, ettei ihan kaikkea tarvitse laittaa omasta rahapussista kilpailukuluihin, siis bensiini+osanottomaksuihin, vaan seura tulee vastaan niissä. Omasta pussista jos joutuisi maksamaa kaikki kilpailuista aiheutuneet kulut, niin olisi vaihtanut lajia, tai lopettanut lappurinnassa juoksentelut jo valovuosia sitten, on se sen verran tyyristä touhua. Ja mitä rakentaa se pitää myös purkaa, sehän kuuluu urakkaan, vaan se on sitten viikon jälkeen, kun ensin aikuiset ovat mellastaneet viikon ajan Viinijuhlien tarjoamasta tarjonnasta.

Juhannuksesta vielä sen verran, että kun katsoo örvellyksen ja sekoilun loppusaldoa, ei voi kuin ihmetellä, miten metsäläiskansaa me Suomalaiset ollaan. Yli 500 ratti ja ruori juoppoa, epämääräinen määrä muita onnettomuuksia, missä kuningas alkoholi on ollut mukana .

Maailma toimii öljyllä, niin kauan kuin sitä on tarjolla, julkaistujen tietojen mukaan, myös kestävyysurheilu toimii ammattilaisten slangilla ”öljyllä” Tätä maineikasta konstia on käytetty kauan, ennen vanhaan testimenetelmillä ei vaan pystytty 100 prosenttisesti, sitä todentamaan, nykyisin aikalailla voidaan ja käryjä tulee ja nyt suurimmista suurin on nyt tulilinjalla. Aikoinaan kirjoitin herrasta nimeltä Olivia Bernard, joka niitti mainetta duathlonissa/ triathlonissa, ollen lievästi sanottuna aika hyvä, kaverin testoteroidiarvot olivat aina koholla, johtuen omien sanojensa mukaan käyttämästään oliviöljystä, testejä suoritettiin 80 kertaa ja aina sama juttu, koholla ovat. Loppulauselma oli, että hänen kehonsa todellakin kehittää steroidien esiastetta oliviöljyn kanssa ja hän sai jatkaa rakasta harrastustaa.

Suurta sirkusta koko touhu, öljyn kyytipojaksi ja terästeeksi oli vain laitettu tarkoissa laboratoriotesteissä hyviksi havaittuja ”kemikaaleja” tänä päivänä ne kemikaalit sattumoisiin löydetää yhä useammin tarkentuneiden ja pätevimpien testien avulla. Mitenkähän kävisi tänä päivänä, jos jo uransa lopettanut O.B  testattaisiin, ei mahtaisi olla enää testot koholla, vaikka oliviöljyä käyttäiskin.  Bauman laittoi aikoinaan vieläkin paremmaksi, että ihan hammastahnastakin sitä löytyy. Kylläpä, kyllä, kovia ja ammattitaitoisia ovat nämä italialaiset tohtori/valmentajat, eräällekkin niistä, oli suurimmista suurin tilittänyt vuoden aikana peräti puolimiljoonaa euroa, ihan vaan siitä, että ”öljyt”toimii, niin ja suorituskyky myös.

Eilen sitten juostiin pitkä Teemun kanssa, olipahan taas täysin uusi ja uljas (mäkiä) reitti Siilinjärven lounaisnurkkauksessa, matkaa tuli 26km keskivauhdin ollessa 4,57min/km, palautuminen oli minulla vielä aika pahasti kesken, mutta menihän tuo ihan hyvin läpi, vaikka en käytä kuin PELKKÄÄ oliviöljyä