Kyllä, kun uutisia seuraa, tai on seurannut viimeisen pari kolme vuotta, ei voi optisimmallakaan mielellä odottaa tulevaisuudelta, kuin ainoastaan huonoja uutisia. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, pitää kyllä paikkansa, tässä nykymaailmassa. Ensin alkoi EU-maiden pelastustalkoot ja kaikki se mitä sinne syydetään, on menetettyä rahaa, eikä pois saada, uskoo ken huvittaa. Ja kaikki tämä näkyy ennemmin tai myöhemmin meidän elintasossa/terveydenhoidossa.

 Heti perään alkaa Lähi - Idän kansannousu, sattuvat vaan olemaan niitä valtioita, joiden musta kulta ruokkii meidän menopelejä ja taas nousee elinkustannukset, Eikä varmaan olla nähty kuin alkusoitto, tästä ongelmasta öljymaissa. Tulevaisuudessa on odotettavissa samaa soittoa, Eu - maiden ja öljymaiden kiristyvässä kamppailussa. Ja luonto näyttää voimansa, viime vuosituhannenlopun talousveturille Japanille, miksi? yksiin ei käy onnen lahjat.

Me suomalaiset emme ymmärrä ongelmista yhtään mitään, miten voisimme, kun ei ole ollut mitään oikeita ongelmia, tai vaikeuksia. Vaan kylläpä vihreät saivat hyvän ponnahduslaudan vaaleihin, tästä Japaniin kohdistuneesta luontoäidin muistutuksesta, ei mahda olla ydinkiihkoilijat vahvoilla, tulevaisuuden keskusteluissa, kun päätetään millä/miten tuotetaan energia tulevaisuudessa.

Ja kun taasen Lähi- Idän tilanne antaa kasvualustaa kansannousun myötä, erinäköisille järjestöille, jotka taasen ovat potentiaalista työvoimaa, näille kyseenalaisille ryhmittymille. Vaan mikä minä olen politikoimaan, sanon vaan että elämä on laiffii, niin kun, matti aikoinaan.

Aamulla kello 7.15 kävin  rykäisemässä ulkona 12km pk-vk-ak,  eipä ollut auton pakokaasut haittana, oli mahtava aurinko, minä ja tie niin ja tietysti Sarvan Zero.MOI, MOI!