Talvi tekee taas tuloaan ja talvijuoksusarjaan Hart 5 miles kolmas osa juostaan tulevana Lauantaina. Edellisellä kerrallahan oli miltei 30 juoksijaa jo mukana, toivottavasti trendi jatkuu samanlaisena, olipa sitten lunta maassa tai sitten ei. Treenin kannaltahan Suomi pojan ja tytön on täytynyt sopeutua luonnon  muokkaamiin olosuhteisiin jo tovin, joten omasta kokemuksesta on tässäkin hyötyä ja voiko olla jaloille ystävällisempää alustaa kuin pieni vaimentava lumi hyvin auratulla kevytliikenne väylällä. Siihen kun lisää raikkaan ilman, pienen painoliivin kanssa(vaatetus) sekä myötä ja vastamäet, niin voiko parempaa toivoa, kehityksen kannalta. Vastakohta on tietenkin itsepäisesti mennä tunkkaisen halliin kiertämään kerta toisensa jälkeen rataa ja hankkien ensimmäiset vammat hyvissä ajoin ennen kilpailukauden alkua. Päättäköön siis kukin kohdallaan näiden vaihtoehtojen välistä.

Onhan hallijuoksusta hyötyäkin, jos sitä käytetään oikein ja nimenomaan maltillisen vähän peruskuntokausilla, itsekin käyn silloin tällöin, joskus jopa kerran viikossa, mutta pitää muistaa, mitä menneiden aikojen suurjuoksijatkin totesivat, HALLISSA ei kestävyysjuoksijoita tehdä.
Viime sunnuntaina oli  pitkällä yhteislenkillä jo viisi juoksijaa mukana, kaiken huippuna eräs, jonka päämatka on 400m, siinä on asennetta ja eiköhän tulevanakin sunnuntaina porukka kasva, toivotaan, meikäläinen jo jäähdyttelijänä tosin, kun siihen tämä nyt taitaa kääntyä.