Niinpä räpsähti Romanillekin väliaikaista jalkapallonpotkintakieltoa, kunnes hovissa toisin määrätään.Ja tottakai kun perslandiassa eletään, pitää median ja mediaa seuraavien ihmisten saada vertailla asioita, eli kärähtäneiden urheilijoiden tekemisiä ja tekemättä jättämisiä.

Minun mielestä esimerkiksi Eremenkon ja Maradonan vertaaminen jalkapalloilijoinan on ihan mautonta. Yhteistä näillä molemmilla on ainoastaan tuo huume, mistä ovat kiinni jääneet, mutta pallonpotkinta ja siihen kuuluva taitotaso noin niinkuin kansainvälisen mittapuun mukaan on eri planeetalta. Tai ainakin sellaisen kuvan olen saanut, jos vertailuna käytetään MM menestystä, koska onhan se nyt eri asia, on Suomen vai maailman parhaita palloilijoita. Mutta kun oikein topakasti juhlii menestystä "nenä valkoisena" voi jopa mennän niin sekaisin, että alkaa itse kuvitella olevansa jumala. Diego ainakin meni sekaisin, kun MM kisoissa omaa kättään nimitti Jumalan kädeksi, millä sitten onnistuikin tekemään maalin. Joissakin toisissa kulttuureissa moisesta lauseesta olisi joutunut roviolle Jumalapilkasta. Argentiinassa ei paistu kuin maailmakuulut pihvikarjan lihat roviolla, mutta niistäkin meikäläinen joutuisi kieltäytymään, koska en ole syönyt punaista lihaa enää puoleen vuoteen, enkä syö.

Iivo on alkutalven kunnossa, mitä se tiedää Lahtea ajatellen, jää nähtäväksi. Ensiviikon lopun skaboissa tulee varmaankin podium sijoitus, mutta mutta, Lahteen on vielä aikaa. Jokatapauksessa tuo Iivon hiihto oli jo nyt vahvan ja valmiin näköistä tekemistä. Vielä kun saataisiin se ehdottoman paras kalusto alle kisoihin, sekä oikea kuvio/voitelu pohjaan, niin avot. Nyt se ei vielä sitä tainnut olla, mutta apu voisi löytyä vaikka tuolta Varkauden suunnalta. Siellähän toimii eräs henkilö, jonka palveluja käyttää mm. Valkovenäjän diktaattori suksihuollon suhteen, eikä ole onneksi vielä negatiivistä palautetta suksien luiston suhteen tullut ja jos tulisi, niin mikälaista;)

 Mutta mitä Norjan hiihtoliitto panttaa Jouhaugin suhteen. Määrät mitä näytteistä on seulottu on niillä tiedossa. Taitavat vaan olla sen verran suuret, että edes teoriassa ne eivät ole mahdollisia imeytyä jostain rasvasta elimistöön.

Aamulla 1,50h jaloittelua räntä/vesisateessa