Niin meni taas viikko, josta tuli sitten pienen kipuilun johdosta, luonnollisesti se vuoden huonoin treeni viikko. Vaan onko sillä nyt niin suuren suurta väliä tässä vaiheessa, minua se ei ainakaan rassaa enää yhtään, vakavemminkin asiat voisivat olla.Burana on tullut tutuksi ja kuuma rommikin olivat avuksi, mutta työviikon vedin kunnialla, yhtä sairaslomapäivää lukuunottamatta.

Tänään kuitenkin uskallauduin ennen töihin menoa tekemään juoksutreenin kestoltaan 1,30h. Aikaisin aamulla ensin ulkojuoksua noin 5min/km öpaut 8km, jonka jälkeen matolle pika vehkeiden vaihdolla, jossa sitten 4km 4min/km, loppu 3km kiihtyvästi,päätyen 3,30min/km vauhtiin.Päälle muutama kilometri verryttelyä ja saunassa loppumehut irti. On se vaan kuuma paikka juosta reipasta, kun lämpötila on 26astetta ja kosteusprosentti on 75 lukemia, eikä minkäänlaista ilmanvirtausta helpottamassa tilannetta, vaan roppa alkaa tottumaan näköjään tähänkin.

Päivän mittaan sitten hiukan jännitin, miten roppa reakoi tähän juoksuun, vaan kyllä se tais ottaa se kuumeilematta vastaan. Reilun viikon päästä olis sitten paikan vaihdon aika, joten viikko vielä liukastelua täällä, sitten......?! pieni kesäloma, joo ihan oikein,LOMA, no ehkä siihen sisältyy hiukan sporttiakin