Voihan Hurske, miten on huono tuuri ja tuuli. Reeta Hurske on kyllä kunnossa, niin kuin on moni muukin nasiaituri. Reetana kohdalla on käymässä kylmät, sillä kisarajan alitus noin niinkuin virallisissa olisuhteissa odotuttaa itseään. Tampereen eliti kisoissa oli jo lähellä , mutta kisaraja jäi 0,2m/s miinukselle. Miinuksella on myös Hurskeen urheiluapuraha, mikä on pyöreä nolla, vaikka muuta on luvattu. Omasta mielestäni se apuraha olisi pitänyt myöntää Hurskeelle jo viime vuonna ja täysimääräisenä, mutta sillä rahallahan johtoporras tekee monta kurmee ateria palaveria ja hyvävelisysteemillä tekevät sitten apurahapäätöksiä hyvällä pöhinällä. Itse Hurskeen housuissa, olisin sanonut jo kauaa sitten että haistakaa p...a koko valtiovalta ja poistunut takavasemmalle muihin harrastuksiin, sillä tuokin kunto ja suorituskyky mitä Hurske edustaa on paljon enemmän työtä teetättänyt, kuin esim, joku helveti änäri pelaajan työnteko ja eritoten kuntotaso. Ja sitten Suomessa penkkiurheileva kansa on huuli pyöreänä ihmettelemään, miksi härmästä ei nouse kansainvälisee kärkeen yu urheilijoita. Aika näyttää, milloin tv lopettaa esim. Kalevan Kisojen lähetyksen, sillä kansan alkaa pikkuhiljaa menettään kiinnostuksen yu kohtaan ainakin, mitä eliittisarjan katsomomääriin peilataan. Tässä käy pikkuhiljaa samalla tavalla, kuin paikalliselle palloseuralle joka taistelee 3 kärjessä, mutta katsojaluvut ovat hiukan toisella ja parhaillaan alun kolmannella tuhannella. No niin siinä käy, kun nostetaan lippujen, niin vaarin kuin lapsien osalta. Väittäisin että aika huono strategia oli se parantaa katsojamääriä. Kuka lie vastaa KUPSISSA tästä asiasta, mutta kalossin kuva perseelle ja lopputili olisi ainakin seuran kassatilannetta ajatellen hyvä teko. Saada nähdä, miten syvä on pankkiiri Lahden rahapussi, ennenkuin mitta alkaa olla täysi jatkuvien alijäämä vuosien takia.

Kalevan kisat mittelöidään tänä vuonna Lappeenrannassa, joten jospa sitten viimeistään siellä ovat tuulet puolella. Kyllä, sinne olis tarkoitus lähteä ainakin yhdeksi päiväksi katselemaan kotimaista huippu yleisurheilua, sillä sitähän vielä on.

Kävin vk alueella syke 150  kirmaisemassa viime sunnuntaina Kivennavan kierroksen Muuruvedellä, matkan reilut 8km. No, kovin on pieniin kutistunut tämäkin juoksu, sillä parempiakin aikoja ollaan nähty osanottajamäärän osalta. Taktiikalla heti peräpään vartijaksi toimi eikä kiirettä ollut missään vaiheessa. Kutosen kohdalla kuitenkin ajattelin, että voisihan tässä sitten hiukan kiihdyttää loppuakohden, mutta parisadan reipasvauhtisen metrin jälkeen alkoi kirrata pohjelihas ja loppu tultiinkin sitten vurrimalla varmuuden vuoksi.

Ja mennyt viikko onkin ollut tuon välilevypullistuman heikentänän jalan palauttelua. Se on ollut kuin laho puu.Kun ei meinaa valmiiksi veltto lihas pelittää ja vielä vähemmän palautua.

Siihen jalkaan kun ripustetaan jo muutenkin vanhaa ja hyvin riiputettua lihaa, luuta, jännettä ja kaikenlaisia sisäelimiä on kyseessä aika mahdoton tehtävä suoritua fyysistä ja kuntoa vaativia tehtäviä.Onneksi kontrollijuoksut eivät ole tuoneet ikäviä tuntemuksia ja se on pääasia.

No joo. Kaikki kunnia niille "aikuisurheilijoille" jotka jaksavat tahkota kisoja hyvällä ja kovalla motivaatiolla suurinpiirtein ehjänä.

Huomenna perjantai ja rauha maassa melkein. Hyvää viikonloppua.