Mitä siitä seuraa, kun hartti täyttää täysiä kymmeniä. No ainakin maansuru Italiaan. Nyt on nimittäin käynyt niin, että ensikesän MM jalkapallossa ei tulla näkemään Italiaa mukana. Tämän ainutlaatuisen tapahtuman pääarkkitehtinä toimi, meillekkin kovin tuttu naapurimaa Ruotsi. Ensikesänä olisi siis tullut 60 vuotta yhtenäistä MM fudis tarinaa makaroonimaalle, mutta haaveiksi se jäi.

Ruotsille ne eivät ole ensimmäiset MM jalkapallokarkelot. Kun taas jalkapallon pahnan pohjimmaisena olemaan tottunut piskuinen suomi se kun vain odottaa aikaa, että joskus se paistaa aurinko risukasaankin. Italiassa on varmaankin toissayönä lennellyt perinteisesti TV vastaanottimia ikkunoista ja nalkuttavia akkoja perästä. Sen verran kova paikka se on ollut saapasmaassa, missä on totuttu kansainväliseen fudis menestykseen.

Antti Tuisku on niin onnellinen että lopettaa. Menee vähän yli hilseen moinen väittämä. Kysehän on vuoden huilista ja että uutta nostetta on sitten vuoden päästä luvassa, kun comebakin aika on. Se verran se aikaa ottaa, että fanit kuolaavat päästä taas näkemään idolinsa uudestaan tulon. Tosin huili on paikallaan tälle monien mielestä Suomen ykkös staralle. Sellaiset lohkaisut, että tupakan polttokin on mukavampi lopettaa, kun sen voi taas jonkin ajan päästä aloittaa uudestaan ovat selvä singnaali levon tarpeellisuudesta. 

Tien päällä taas. Jos kesällä kuljeskelin ja ajeli pyörällä hiljakseen lääkepöhnässä näitä kyseisiä reittejä aamuyöstä on tilanne nyt tänään hiukan paremmin.

Nyt nimittäin juoksen samoja reittejä. Tämä otos on kelloniemen rantapolulta, jonka eräs tuttu nappasi,itseteosta siis kiinni jäin,eli juoksusta. Olen nyt muutenkin alkanut kohottaa kuntoa tietoisesti, sillä kun valkea jääkansi avautuu eteen talvella ei siinä heikkokuntoinen pärjää. Ahven pilkki on kovaa hommaa, eikä sinne arvaa huonossa kunnossa lähteä. Muuten jätkät vie meikäläistä sata -nolla jo ensimmäisen 5km etapin aikana

3.jpg

Hienoja metsäteitä

2.jpg

Vielä saadaan jäitä odotella ja pilkkikauden avausta, voi voi.!! kun pääsis jo.

1.jpg