Kenia perustaa oman 12 henkisen antidoup, työryhmän selvittämää, onko Kenian menestys kestävyysjuoksussa kenties vippaskonstein hankittua. Ajatuksena ihan hyvä ja jalo ele puhtaan urheilun puolestapuhujille, mutta epäillä voi se toimivuudesta. Koska, kun pelote on asetettu, Kenialaisen juoksun ylle, siis valvonnan ominaisuudessa, niin nyt nämä ulkomaalaiset puoskari tohtorit/valmentajat/managerit tekevät Kreikkalaiset Kenteriksit ja häipyvät omille teilleen, niin että henkarit jää vaatehuoneisiin vaan heilumaan, koska näkevät elinkeinotoimintansa häiriintyneen.

Miksi muka vasta nyt, näin monien kymmenien vuosien jälkeen ollaan vasta perustamassa doup.seurantaan Kenian ylängöille. Toisaalta en usko maahan, enkä sen uskottavuuteen kitkeä doupping, jossa kanskuntalaisia laitetaan ojennukseen hakkaamalla bampukepeillä, diktatuurissa kun ei demokratialla ole sijaa, eikä näin ollen doupping valvonnalla ole luotettavuutta. Samanlaista jahtaamista mitä yritetään Jamaikan pikakiitäjiin, koska jonkinlaista uskottavuutta tässä Wada hakee, tai aina aika ajoin hakee. No, jos kerran laittavat Kenian hirmu maratoonaritkin suurennuslasin alle PERUSKUNTO KAUDELLA, kenellä se milloinkin sitten on, niin eipä nähdä tulevalla kaudella maratoneilla ainakaan uusia ME tuloksia, saatikka fiktionaalisia 2h lähestymisiä, mitkä ovat mahdollisia vasta douppingin vapauduttua kaiken kansan suureksi huviksi.

Omat huvit ja niiden seuraukset edustavat urheilun saralla :) näin, siis maastopyörää ja mattojuoksua vuoropäivinä, tosi matolla, mikä vielä tällä hetkellä edustaa minun kohdalla sitä ainutta mahdollista juoksumuotoa, ole pystynyt tekemään muutaman hyvän, niin sanotusti sykettä nostattavan harjoituksen, yrityksenä hallittu painon hallinta.  

Lauantain olis yhteislenkki Päivärannassa City-Marketin luona, luonteeltaan reipas-kova, jokainen mielensä mukaan. Matkana siis 4 tai 8km.Ja jos paikalle ilmestyy enemmän kuin kymmenen, niin lupaan laittaa jotain tänne sivuille, kuvien kera:)