Mitä yhteistä on rattijuopolla ja doupigkäryllä. Molemmista tulee rangaistus, kun kiinni jää. Ja kummastakin rangaistuksesta tulee mitäänsanomaton farssi, mikä ei hetkauta asianomaista juuri mitenkään. Jouhaug pääsi lopulta vähällä, vaikka yhdet olympigatet joutuukin huilaamaan. Rattijuopot pääsevät vieläkin vähemmällä vaikka telovat jonkun viattoman ihmisen hengiltä. Lisäksi vastuu on aina ollut ja tulee olemaan doup/rattijuopolla itsellään.

Rasva  kuin rasva ja aina voi käydä huonosti. Olipa kyse huulirasvasta tai kolestrolirasvasta on ennuste yleensä huono. MUTTA, nyt alkaa vahvasti tuntua siltä, että ihmiskuntaa ympäri maailman on jymäytetty oiken olan takaa ja rankasti, kiitos lääketeollisuuden.

Tunnettu lääkäri paljastaa sydän- ja verisuonitautien todellisen syyn

Toki asioita voi katsoa eri vinkkelistä ja suhtautua näihin pitkäaikaisiin ihmisillä suoritettuihin kokeisiin hiukan skeptisesti. Oikea tapa ainakin minusta olisi se että valitaan muutama tuhat sydäninfraktin kärsinyttä LÄÄKÄRIÄ kokeeseen, jotka ovat kotiutuksen jälkeen määrätty kolestrolilääkitykseen, niin kuin tapana on. Osa ryhmästä jatkaisi lääkkeiden käyttöä normaalisti ja osalla lopetettaisiin kokonaan ja ruokavalio näille lopettaneilla koostuisi enemmän kunnon rasvasta kuten aito voi ja puhaista lihaa myös kehiin. Seuranta aika noin 3 vuotta ja tulokset pöytään. Mikähän olis lopputulos. Tuskin kukaan olis kuollut siinä ajassa, mutta varjoainen kuvauksilla ennen ja jälkeen seurannan saataisiin aika hyvä todenne siitä miten koe vaikutti ihmisten sydämen verisuoniin, eli sepelvoltimoihin. Tosin ongelmaksi muodostuu saada lääkäreitä siihen ryhmään jolta lääkitys lopetetaan ja aletaan syöttää voita ja lihaa. Omaa oksaansahan ne siinä sahaavat ja pelko siitä että tulee ongelmia terveyden kanssa on ilmeinen.

Turku oli se paikka, missä Suomen ensimmäinen terroriteko näki päivänvalon. Suomen rajat vuotaa ja pahasti, kun ei pystytä jo siellä näyttämään stop kylttiä ja käskyttämään komennolla täskäännös ja edetkää jälleen, tänne ei mitään asiaa. Siis niille matuille, joilla ei ole esittää mitään todenperäistä dokumenttia siitä kenestä on kyse. Poliisi oli nopeasti paikalla ja esti suuremman trakedian, mutta hiukan huolimaton laukaus osui jalkaan:) oikea osoite olisi ollut keskelle otsaa, tälle sanonko mille!!

Ja taas tulee yhteiskunnalle kalliiksi, kun aletaan paapoa täyshoidossa 10-15 vuotta tätä Turun tapausta. Aikoinaan muuan Norjalainen innostui teilaamaan maanmiehiään ja naisia eräällä saarella, mutta ressukka ei osannut ottaa itseää hengiltä ennen pidätystä,raukka kun oli ja on. Miettikää, tälläisiä paskoja pidetään hengissä yhteiskunnan varoin sillä tekosyyllä, että tutkittaisiin tai paremminkin saataisiin selville heidän vinksahtanutta tunneelämäänsä ja pyritään saamaan selville heidän aivoituksiaan, miten ne laittavat tekemään tälläisiä hirmutekoja. Kuulkaas, aina on ollut ja tulee olemaan kusipäitä, eikä se niiden tutkiminen yhtään paranna tilannetta ennaltaehkäistä näitä terroritekoja, tai muita sen kaltaisia tapahtumia tulevaisuudessa. Täysin turhaa työtä yhteiskunnan varoilla.

Omat. On tullut aika jättää hikiliikunta lopullisesti taakse ja keskittää tekeminen kaikelle sille mikä on ollut paitsiossa kaikkina menneinä vuosikymmeninä juuri tavoitteellisen liikunnan takia. En edes muista enää miltä tuntuisi juosta, kun en ole sitä pystynyt tekemään enää moneen kuukauteen.Huvipyöräilyä voi ja kävelyä tietty, mutta ne saa riittää. Vajaan etureiden kuntoutus jatkuu ja kai siitä vielä jossainvaiheessa tulee toivonmukaan pelittävä apuvälinen, näin ainakin eräs tohtori tänään väitti.

Ei siis tullut neljää maapallon ympyrää täyteen juosten, jäi pahasti vajaaksi tuo viimeisin rundi.

Mutta tälläisessä tapahtumassa olis joskus mukava käydä, on vähän eri meininki, kun esim. siltsun tai jonkin muun kotimaisen artistin ulkoilma konsetti

Näin musiikkitunnelmiin, hyvää loppukesää sivuille eksyneille