Niin kävi pressan vaaleissa, että Stub vei toisen kierroksen koripallolukemin, eli ei suvereenisti, mutta hallitusti. Stubista tuli siis tulevan kovan ajan pressa ja aika näyttää, miten siitä Alexsander suoriutuu. Mutta jos asiaa katsotaan urheilusuorituksena, niin nähtävästi hyvin.

 Sitten Ukrainaan. Suurin ja ratkaisevin virhe tehtiin heti sodan alussa, kun länsi lensi puutiaisen räksyttävän natsirakin Medvedevin ydiase pelotteeseen. Jos silloin heti alussa oltaisiin annettu oikein kunnon aseet puolustautua ja myös tehdä vastakostoiskuja pitkänkantaman ohjuksilla tuonne Moskovan lähialueille olisi paskamaan sota pysähtynyt heti alkuunsa. En ole nähnyt enkä näe mitään syytä miksi niin ei olisi voinut tehdä, sillä paskis aloitti sodan. Maltillisten sotaasiantuntialähteiden ja suurmaiden poliitikkojen piipitys siitä, että Ukraina ei saa kohdistaa ohjusiskujaan paskismaan siviileihin ja infraan syystä että silloin Ukraina sortuu samaan sotarikosporukkaan kuin paski on suorastaan naurettavan. Tämän kaltainen sota missä ainoastaan puolustaudutaan ei johda kuin totaaliseen häviöön. Nyt on ensi merkit sitten nähtävissä ja perääntyminen on alkanut, sillä Ukraina ei saa pidettyä jo takaisin valtaamia alueitaan. Aivan tyhmänsairasta ajattelua ja toimintaa länneltä sikäli, että toinen saa pommittaa ja tappaa ja vielä vieraan maan ohjuksilla, sekä droneilla ym kalustolla, mutta puolustaja ei saa tehdä samaa. Länsi siis hyväksyy Ukrainan kansanmurhan, koska asia ei koske varsinaisesti itseään. 

Niin kuin olen todennut ennenkin puuttuu Euroopalta johtaja ja mailta yhteinen päättäväisyys alkaa toimia osittaisen sotatalouteen siirtymisessä, eli Ukrainalle luvatut miljoona 150mm tykinammusta jäävät toimittamatta. Eikä tätä tulevaa sotapalettia tulla tulevaisuudessa tanssimaan Ukrainan tanssiaskelin ei vaikka siihen kylkeen saa Ukrainan kauan toivomansa F 16 hävittäjät. Vaikeaa on leobardeillakin puolustautua saatikka edetä, jos ei ole millä ampua, eli panssarin ammuksia. Kevät ja mutaisat olosuhteet kyllä pelaa aikaan sille ettei ryssä pysty etenemään haluamaansa tahtia, mutta tämänkin ajan se käyttää tehokkaasti rakentamalla aseita ja ammuksia. Lännen venkoilu ja Euroopan hidastelu tulee tulevaisuutta silmällä pitäen käymään Euroopalle todella kalliiksi ja sillä on ennennäkemättömät seuraukset tulevaisuudessa EU maiden nykymuotoon ja toimintaan. 

Euroopan epäpätevin ministeri Orban kävi jenkeissä moikkaamassa tulevaa presidenttiä,tuota rebuplikaanien diiliukkoa Trumppia. Kotiintulon jälkeen oli vihtorilla kova kiirus ensitöikseen päästä julkaisemaan uutinen Ukrainan sodasta. Se kuuluu niin, että kun Trumpista tulee pressa, niin Ukrainan sota loppuu heti. No voi voi ja huhu huh sentää sanon minä. Trumpin ajatuksena on nähtävästi, että silloin loppuu Ukrainan apu jenkeiltä, eikä sentin senttiä enää heru ja Ukrainan on suostuttava aluemenetyksiin ja rauhaan. Omasta mielestä siin' kuitenkin kävisi päinvastaisesti, koska rauhaan tarvitaan kaksi osapuolta ja kun on kyse ryssästä, niin heidän sopimuksillaan ei ole ollut, eikä tule olemaan minkäänlaista vakuuta siitä, että rauha kestäisi kovinkaan pitkään. Tätä asiaa ei oikein tahdota millään ymmärtää ja juuri tältä pohjalta sota tulee jatkumaan vielä pitkään eritoten siitäkin syystä, että Kiina ostaa halpaa paskis öljyä puoleen markkinahintaan ja tällä tavalla pitää paskamaan sotatalouden rattaat pyörimässä tuottaen kalustoa ja ammuksia rintamalle. Kiina olisi voinut estää sodan jatkumon jos olisi halunnut, mutta ei halunnut syystä koska huomasi oman mahdollisuutensa kasvattaa talouttaan paskamaan kustannuksella ja toisaalta Ukrainan viattomien verellä. Xi jinping tuo suuri stalin fani, mikä ilmenee hänen kirjastaan pelaa nyt kaksilla korteilla pitää siis sotaa yllä ja toisaalta yrittää luovia viatonta lännen silmissä ja tehden samalla kauppaa on todella kiero tapaus.

Moskavassa taasen isis antoi aseiden puhua. Uskoo kuka mitenkin asia laidan olevan jos syyllistä haetaan on totuus taruakin ihmeellisempi. Rapiat 140 uhria vaatinut terroriteko jonka isis k on ottanut nimiinsä on varmaankin totta, mutta siihen ne muut lätinät tapahtumien oikeasta kulusta sitten loppuvatkin. Varoitettu oli, mutta tähän juuri perustuikin Kremlin natsi terrorijohdon häikäilemätön mahdollisuus käyttää varoitusta hyväkseen ja kääntää se edukseen. Bunkkeripappa putler osaa tämän asian jo vanhasta muistista, miten totuus saadaan näyttämään valheelta ja päinvastoin. Eli varoitusta vähätellään ja epäpätevöitetään olla muka kiinnittämättä siihen liikaa huomiota. Tämä on siis tärkeä vaihe ajatellen tulevia selvityksiä tapahtuneesta. Sitten annetaan terroriteon tapahtua ihan huolella eikä pidetä mitään kiirettä paikalle. Annetaan muka terroristien rauhassa paeta paikalta, vaikka sadat valvontakamerat kuvaavat livenä tapahtumaa ja vielä annetaan paon jatkua tuhansien kameroiden valvoessa tätä tapahtumaa satoja kilometrejä. Aivan naurettavien selitysten natsi kreml höpinää, sillä jos joku osoittaa Moskovan kadulla mieltää vaikka sotaa vastaan on heti paikalla 50 miliisiä pamputtamassa ja rahaamassa mielensäosoittajaa putkaa, mutta että konserttipaikalle voi tulla vapaasti aseiden kanssa ja tulittaa puoli tuntia satoja ihmisiä hengiltä ilman vastarintaa on jo todella naurettavaa ajatuksen juoksua.Ei ei ja ei ei siis sinnepäinkään ollut tämä tapahtumaketju. Totuus tästäkin valheesta on seuraava. Bunkkeripappa antoi se tapahtua tietoisesti, koska hänelle ei paina mitään edes oman maan kansalaisten henki, sehän on nähty jo rintamalla. Selitys, että paikalla oli FSB porukkaa tapahtumaaikana mutta ilman aseita on aivan huippuvitsi, sillä ainahan niillä kuuluu olla aseet mukana. Kun taas isis terroristit eivät koskaan pakene paikalta vaan surmaavat niin kauan kun heidät itse tapetaan. Mutta varmaankin pitkästyivät odottamaan kun ajoivat tiehensä ja tämäkin kuului putlerin suunnitelmaan, sillä nyt oli eläviä terroristeja mahdollisuus tuoda kansansa silmien eteen hakattuna ja kidutettuna henkihieveriin. Pahus vaan että ei voida kuvamateriaalista poimia juuri näitä tekaistuja henkilöitä tekijöiksi, mutta kuka sitä uskoisi muutenkkaan että juuri nämä olivat tekijöitä.. Kaiken tämän terrori iskun tarina tarkoitus oli putlerilla se että voidaan osittaa syyttävällä sormella Ukrainaa ja kiihottaa oman maan kansalaisia yhtenäisyyden tunteeseen ja saamaan nuoria miehiä innostumaan vihantunteessa ja kostonhimossa astumaan sotaan mukaan rintamalle.

Mutta oli niin tai näin todellisuus siis tulee iskemään Eurooppaa tulevaisuudessa päin pläsiä niin että tuntuu. Paljon veikkailtiin, että paskikselta tulee menemään 5-10 vuoteen, että saa sotakaluston asianmukaiseen kuntoon huonosti alkaneen sodan seurauksena. Kalusto ja miestappiot oli ja ovat isot. Mutta samalla vannottiin pakotteiden nimeen, niin että komponenttipula on pysyvää laatua ryssällä rakentaa uutta tilalle. Mutta eipä mennyt vuottakaan, kun kalustoa ja miesylivoimaa on taas laittaa rintamalle, Eli pakotteet vuotivat kuin seula ja komponentteja, sekä kaikkeen asetuotantoon tarvittavia materiaaleja riittää. Kiina ja sen stalinia ihannoiva Xi on yksi suurimmista sodan jatkumon tukijoista, vaikka ei sitä myönnä. Nyt lopulta Kiinakin on riisunut naamarin ja on tehnyt selväksi, että paskiksen tulee voittaa tämä sota, siis se on luettavissa rivien välistä, eikä se jätä mitään arvailujen varaan. Tämä tuleva vuosi on ryssälle otollinen, sillä tulevat jenkkien pressavaalit, sekä eu vaalit pitävät lännen mielenkiinnon toisaalla sodasta ja antaa bunkkeripapalle vapaan pelikentän nuijia Ukrainaa mielinmäärin hajalle ja samalla jatkaa sotarikostensa sarjaa, mikä on jo nyt yhtäpitkä kuin stalinin aikaiset telotuslistat.

Eli askelmerkit ovat selvät ja puistattavat. Sanonta minkä taakseen jättää se edestään löytää on nyt euroopassa totta. Suomi taitaa olla ainut valtio joka on säilyttänyt pakollisen varusmiespalveluksen sekä pitänyt suurinpiirtein sotakalustonsa kunnossa. Muu eurooppa ajoi monikymmeniä vuosi sitten nämä asiat niinsanotusti alas,mutta nyt pakon edessä ovat taas heräilemässä ruususen unestaan. Kaikki on nyt kuitenkin myöhäistä, koska jahkailu kabiniteissa jatkuu ja jatkuu, eikä edes ammustuotantoa olla isosti saatu aikaiseksi, muusta kalustosta nyt puhumattakaan. Eurooppa tulee olemaan bunkkiripapalle tulevaisuudessa helppo nakki.

Miksi se tulee olemaan helppo nakki. Tämän kaiken osasi maailman suurin terroristijärjesö Kreml laskeskella jo etukäteen, vaikka Ukrainan helpponakki valtaus meni niinsanotusti munilleen heti alussa. Kuitenkin jo vuonna 2022 alkoi uuden suunnitelman aika, missä kohteeksi valittiin Eurooppa, kun kerran Ukrainaa ei saatu heti. Kreml alkoi hengailemaan ja kokoustamaan Iranin, hamasin ja hizpollahin sekä jemenin huthin kanssa. Sopimuksena oli aiheuttaa kunnon lähi-idän kriisi ja muunmaailman huomion siirtyminen sinne Ukrainan sijaan. Iran ja Kreml antoivat työkalut Hamasille aloittaa sota Israelissa, mikä sitten karkasi Israelin silmittömään palestiinan siviilien tappamiseen.Mutta tämäkös muka putinia huolettaa, sillä paljonko omatuntoa vaivaa palestiinalaisten henki, kun ei edes omien henki paina minkään vertaa. Ryssän Kreml oli siis todellisuudessa Israelin sodan alkamisen syypää ja sen ideoija. Jenkkien aseapu siis alkoi virrata Israeliin ja Ukraina jäi nuolemaan näppejää. Nyt sitten ryssä rulettaa mielin määrin Ukrainassa ja perääntyminen on Ukrainan ainut vaihtoehto, kun aseiden lippaat ovat tyhjänä eikä tykiammukset riitä kuin yksi kymmentä vastaan. 

Israel ja palestiinan hamas ovat tapelleet niin kauan kuin minun lyhyt muisti muistaa, eli koko minun ikäni. Ja tulevat tappelemaan jatkossakin. Nyt viimeisin kahakka oli omassa luvussaan ja se jatkuu vielä pitkään. Kuitenkin näiden vuosikymmenten saatossa on Eurooppa kehittynyt ja on tullut uusia instituutioita kuten vaikkapa Euroopan union, mihin myös Suomi kuuluu. Joten kävipä lähi-Idässä miten tahansa, niin elämä jatkuu kuitenkin Euroopassa ja muualla maailmassa kohtuullisesti. MUTTA jos ryssä voittaa ja valtaa koko Ukrainan ei Eurooppa ole tulevaisuudessa enää turvassa. Eli tämä jahkailu ja päättämättömyys niin Euroopan kuin lännen osalta tukea Ukrainaa tulee viemään meidät samaan lähtökuoppaan kuin ennen EU syntyä ja vieläkin syvemmälle suohon, sekä useamman eurooppalaisen valtion lähemmäs epävakaita oloja ja uusia sotia.

Nähkääs nälkäase on se kaikista tehokkain ase. Kremlin alkuperäinen tavoite koko sodan alusta lähtien on ollut ja tulee olemaan KOKO UKRAINAN alistaminen ja koko Euroopan talouden määrittely. Ja eikä siinä kaikki. Venäjä ja Ukraina hallitsee noin kolmanneksen KOKO maailman vehnän kaupausta. Venäjän hallitessa kolmanneksen koko maailman vehnästä se hallitsee myös Afrikkaan suunnattua vehnäkauppaa muista viljoista nyt puhumattakaan. Tällä viljaaseella se voi yksinkertaisesti ostaa köyhiä Afriikan maita puolelleen tavotteinaan vastakauppana näiden maiden esim. mineraalitalous. Näin on jo tapahtunut ja Eurooppa sekä länsi on jo häviämässä Afriikan kaupan.  Ukrainan vallattuaan venäjä voi pakolaisaseella määrätä ihmismassojen kulkusuunnan ja pakottaa eri euroopan maita yhteistyöhön monella eri tapaa. Yleisimmät taloushyödykkeet tulisivat olemaan ne samat mistä eurooppa on pyristelemässä irti, kuten kaasu öljy vilja metallit eri muodossa. Periaatteessa tässä sodassa ja kaikessa siihen nivoituvassa on kyse BISNEKSESTÄ eikä siinä ihmishenget paina minkään vertaa. Ja kaikkea tätä  auttaa tulevat ameriikan pressavaalit. Tähän kylkeen kun otetaan bisnes diili ukko Trump on Euroopan alasajo valmis.

Eli hyvää keväänalkua ja sitä tulevaa isoa rähinää odotellessa. Koska tämä ei tule päättymään muuten kuin yleensä sodat päättyy, eli tarvitaan se iso puhdistus kansakunnille, että voidaan alkaa rakentamaan uutta yhteisöä puhtaalta pöydältä.