Sinivalkoinen valhek(ko) Taas se joka tapauksessa alkaa, ijänikuisesti vellova doupping. Tämän Suomalaiset ovat aina osanneet ja nyt sitten lopulta aletaan spekuloida 40 vuotta vanhoja asioita. Muistelen joskus blokissani ennakoineen mihin tämä vielä tulee johtamaa ja tässä sitä nyt ollaan, aivan oikein, nyt on liipasimella koko kansan syvimpien urheilutuntojen synnyttämät starat.

Seppälä aamu TV lähetyksessä väittää, että ei savua ilman tulta, pitää varmaankin paikkansa, mutta kun pitäisi olla faktaa, eikä huhuja tai saunanlaude puheita, Kaarlo Kangasniemi väittää Miedon kysyneen dianapol (hormoonista) siis vain kyselleen ja saman tien väittää Juhan sanoneen käyttäneen? Aika raskasta tekstiä painonnostajalta, kun oikeusasteessa tullaan kuitenkin vaatimaan näyttöjä ja tällä kertaa 40 vuoden takaa, sanoisin että huh, huh kun vastakkain on sana sanasta ja se ei riitä mihinkään. Ja muu maailma nauraa, lähinnä tietenkin hurrit ja norskit, sekä parhaat asianajajat hierovat käsiään Suomessa tulevista oikeusistunnoista.

Kaija Härkin, kauan aikaa Kuopiossa vaikuttanut entinen hiihtäjä, joka aktiiviuran jätettyään ja uskoon tullessaan oli avautunut aikoinaan douppingista, oli saanut puheillaan Marja-Liisan niin sanotusti takajaloilleen (pahalle tuulelle) on pitänyt pitkillä kävelylenkeillään itsensä hyvässä kunnossa, ihan tänne saakka. Erään kerran pysähdyin juoksulenkillä ihan vaan jutelleksani niitä näitä Kaijan kanssa, siitä lenkistä tuli aijottua pitempi, ainakin ajan suhteen, jotenkin jäi sellainen olo minulle, että paljon oli hampaankolossa menneiltä ajoilta Kaijalla, muuten ihan symppikseltä tyypiltä tuntui.

Hyvä leffa, sanoi K-P Kyrö Halosen dokumentista, jonka suurrahoittaja on Norja,hyvät on intressit kieltämättä, mutta K-P sanoi asiat niin kuin ne ovat alun pitäenkin ollut ja samaa mieltä olen minäkin ollut, muualta se alkoi. Suomi oli perässä hiihtäjä douppaksen suhteen on ollut ja tulee aina olemaan, meillä ei vaan ole ollut mahdollisuutta piilottaa näitä asioita kuningashuoneen selän taakse, eli valtion salaisuuksiksi.

Iltasanomien Pekka Holappa kirjoitti kommentissaan, että Suomi porhalsi kilpailuvarustelun eturintamassa 70 luvulla ja varsinkin sen jälkeen, urheilulääketieteessä, täyttä pas… . koko väite. Suomessa Kangasniemi oli varmaankin muutamien muiden, niin sanotusti räjähtävän voimalajin edustajan kanssa pioneerityön tekijä, MUTTA jostainhan Kaarlon ja kumppanienkin oli aineet hankittava, tässä tapauksessa omien sanojen mukaan itä –naapurista, jossa oltiin jo silloin paljon edellä näissä asioissa, eikä naapurikaan ollut mikään uranuurtaja douppaus puoskaroinnissa. Vaan onhan meillä riveissä ihan oikeakin henkilö, jolla on kädessään, niin sanotusti savuava ase? tai on ollut jo pitkään, jäämme siis henkeä pidätellen seuraaman, miten tämä episodi etenee:) koska varmaan etenee. Omat puoskaroinnit itseäni kohtaan ovat olleet taas pitkästä aikaa smiley tosin hiukan viime lauantaina kipeytyneiden etureisien kera, vaan mennään päivä kerrallaan, tänään kyllä pystyin jo tekemään ihan kunnon treenin, no hyvä on, tälläsen 1,15h= 20min tv+ 20x 1min kovaan/1min tv palautus+15min tv. juoksin tietyn lenkin läpi(asfalttia) joka sisälsi tasamaata, alamäkiä ja tietty ylämäkiä,Että silleen!