Mennyt viikko oli sitä, mitä lupasivat, siis KYLMÄÄ. Viikkohan alkoi junnujääkiekon hypetyksellä MM kullan myötä, ja sitähän jatkui koko viikon. Kuopiossa puuhaavat jopa nimikkokatua Kapasten suvun urheilusaavutusten kunniaksi ja varmaan sekin toteutuu, mutta miksi? Kyllä siinä kriteerinä pitäisi olla vähintäin olympiakulta,yhtään väheksymättä jääkiekon suosiota. Itse en kuulu lajin seuraajiin, enkä katsonut yhtään peliä, mutta penkkiurheilijoille se tuntui tuo junnujen voitto olla jonkinlainen täyttymys, sen verran tuota finaalia, arviolta 2,5 miljoonaa suomalaista kun seurasi. Olkoon sitten tuon tulevan kadun nimi vaikka Kapakatu ja sille kadulle voi perustaa joku kiihkomielinen jäkisfani pubin, mistä tulisi jonkinlainen kulttipaikka kaikille lajin faneille.

Niin, kylmää on pitänyt ja ulkoliikunnasta on tullut tapa, koska nostin auton akun sistiloihin odottamaan kevättä. Milloin kävellen ja väliin pyöräillen menee nuo matkat eikä tunnu edes pahalta, koska kaikkeen tottuu, siis MYÖS pakkaseen.

Huono kenraali Kaisalla(Mäkäräinen) tulee viikon päästä poikimaan täyspotin, niin on tähtiin kirjoitettu, toivottavasti en ole väärässä. Miesten suksi tuolla tourilla ei oikein luista, mutta naiset pärjäsivät ihan kohtuu hyvin. En tosin katsonut yhtään kisaa, kun ei ole maksukanavia minun taloudessa, eikä tule.

Perjantaina alkanut 8 päivän vapaa alkoi seuraavasti. Pe. ap. 10km kevyt ip. halli 3km+10km pk ylä 4,10min/km+2km verryt. La. ap. 1,10h erittäin kevyt ulkona ip. matto 5kmverryt. Su. ap 2h pk juoksua erittäin hienossa 20 asteen pakkasessa ja auringon paisteessa. Kuopion yhteislenkki porukka 3 henkeä, jonka äkkäsin kaukana edessä, pakeni maisemiin, eli siihen kyytiin ei ole enää jakoa vanhalla ukolla ja niin on paras.

Jahas, lähtisköhän käymään vielä tuolla uimahallilla, joo eikun kerrospukeutumista harjoittelemaan:)

Tähän loppuun yksi  kuva menneeltä kesältä, jotta totuus ei pääse unohtumaan. Kuva on Riistavedeltä tsufee tauolla

DSCF2223.jpg