Tämähän menee niin kuin Amerikkalaisissa elokuvissa, tosin tässä elokuvassa ei ole onnellista loppua.Kreikka sai uuden hallituksen ja kovistelu jatkuu. Miten tuommoinen maa, joka ei kykenen edes saamaan kuriin ja järjestykseen niinkin yksinkertaista asiaa, kuin veronkiertoa, ilkeää edes olemaan äänessä. Siellähän korruptio kukoistaa eikä vieläkään tarjota minkäänlaista kuittia tapahtuneesta tarjoilusta, eikä tarjoiltavista tuotteista. Noin 75% tämän alan touhusta menee yrittäjän omaan laariin ja verottaja jää nuolemaan näppejään. Lahjonta, joka on välttämätöntä, jos kansalaiset haluavat asioiden etenevän rehoittaa jokaisella elämän osa-alueella, todistaa sen että Kreikan edellisellä hallituksellakaan ei ollut aikomustakaan lunastaa sovittuja rakenteellisia uudistuksiaan ja saamaan aikaan uskottavaa kasvua, noin niinkuin EU silmissä Uskoo ken huvittaa, mutta kohta tanssii kyykyssä sorbasta koko Euroopan unioni tämän korruption kehdon takia.

 Anders Behring Breivikin asianajaja haluaisi asiakkaansa vapautuvan eristyksestä, koska se rikkoo EU ihmisoikeus käsitteitä. No, olen aivan samaa mieltä, että kyllä Andersin pitäisi jo päästä muiden vankien kanssa samalle osastolle. Tässähän olisi sen jälkeen mahdollista, että joku tai jotkin vangit tekisivät selvää tästä maailman suurimmasta paskatunkiosta. Eli oikeus toteutuisi. Hiukan kummallista on nyky demokratia käsitteenä, missä joku tai jotkin mielipuolet saavat suorittaa ihmiskuntaa vastaa hirmutekoja, mutta eivät tavallaan joudu teoistaan vastuuseen, vaan kaiken tyhmyyden huipuksi saavat elinikäisen täyshoidon kaikilla herkuilla ja veronmaksajien laskuun.

Kotimaassa aletaan taas kuumeisesti valmistua kevään vaaliteemoihin. Eräs päänavaus on jo kuultu, sillä koko kansan Reetu, alias Frederik laukaisi ihan kelpo teeman. Sehän kuului seuraavasti" menkää nuoret töihin siitä, vaikka risusavottaan perkele". Aika lennokas avaus ja lisää varmaan seuraa, koska kun kohta laulut on laulettu, voi lopun ajan kuluttaa vaikka Argadian mäellä on siellä ollut turhempiakin tapauksia ajan saatossa.

Montrealin kymmenottelun olympiavoittaja Bruce Jenners on päättänyt ottaa kaiken ilon irti elämästä. Kutsumus kävi, tai on varmaankin kutsunut jo pitempään muuttaa sukupuoltaan miehestä naiseksi. Nuoruus kovaa treeniä,jonka kliimaksina olympiavoitto. Neljä lasta, kahdesta eri suhteesta NAISEEN. Nyt 65 vuoden ikäisenä aikoo vielä kokeilla, miltä tuntuu olla nainen, kunhan muokkaukset ja muut asiaankuuluvat toimenpiteet on suoritettu. Toivotaan Brucelle menestystä, tässä seuraavassa  puristuksessa.

Huhtikuun mies Esko Lipsonen kuoli hiljattain, mutta aivan liian aikaisin poistui keskuudestamme Esko. Itse sai nuorena poikana muutaman kerran livenä seurata Lipsosen etenemistä maantiellä ja se oli todella vauhdikasta. Kovat ajat tonnivitoselta maratoniin todistivat laajan skaalan ja nämä ajat eivät syntyneet kevyellä harjoittelulla

 Sitten hiukan hiihtoasiaa.Niinpä, mitäs se nykyinen norjan hiihtomaajoukkueen valmentaja totesi nyky norskien kesäharjoittelusta. Siellä ollaan siirrytty rullahiihtopainetteiseta harjoittelusta takaisin juoksupainotteiseen harjoitteluun ja tulokset ovat kiistattomat, niin miesten kuin naisten osalta-

Kaisan mitalinmetsästys osa kaksi nähdään tänäiltana. Ei tule helppoa, koska penkalla tuulee, niin kuin ennenkin. Mutta ikuoptimistisena tyyppinä:) veikkaan sitä himmeintä mitalia.

Oma kadonneen kunnon metsästys jatkuu tänään hallin reipastelulla. Edelliset 4 päivää käytin tarkkaan hyväksi. Lauantaina kukonlaulun aikaan Kotkankalliolla ennen töitä, sunnuntaina 2h kiihtyvästi ,maanantaina aamulla 1,15h ja illalla 1h wattipike, tiistaina aamulla 1,25 ER ja illalla matto ER 7km. Niin ja taas pukkaa pyöräprojektia maantiepuolelle, koetan laittaa edellistä tekelettä hiukan paremmaksi:)