Kun homma ei onnistu, niin se vaan on. Tarkoitan, että ei nuo juoksut meinaa onnistua sitten millään opilla. Oli tarkoitus käydä Ristiinassa hölkkäämässä jonon jatkeena vetkujen juoksuissa, mutta toisin kävi. En tiedä, mikä on, mutta jospa huomenna mehiläisessä sai lisää tietoo surkeaan olotilaan. Olin muutaman viikko taaksepäin vielä sillä mielellä, että kyllä tämä tästä alkaa korjaatua ja silleen, mutta p....n marjat, päin vastoin kävi. Epiriisiä en ala vuodattamaan, koska mitään varmaa en tiedä, joten siitä sitten joskus myöhemmin.

Ei tunnu homma pelittävän postinkaan suunnalla, sillä siellä se vasta hyväveli verkoston päätökset kummastuttaa. Ennen laulettiin, että kun kuski polkee niin posti kulkee, voi tänään luritella, että kun postin hallitus palkkoja polkee, niin hallitus suunsa sulkee.

Kyllä tämänkertaiset valtion omistusohjaus perusteet menivät päin prinkkalaa, jos kuvittelevat asian näin simppelisti menevän. Kyllähän ihmisiä voi alistaa orjatyöhön, mutta kuvittelin sen kuuluvan enempi tuonne kehitysmaihin, missä diktatuuri jyllää. Mutta onko Suomessa mahdollista tehtyä työehtosopimusta muuttaa yksipuolisesti noin radikaalisti huonompaan suuntaan sovitun palkan suhteen, kun nyt ollaan tekemässä. Samalla, kun viimeisen neljän vuoden aikana palkan alentaja hallituksen toimitusjohtaja on nostattanut  omaa palkkaansa 65 prosenttia.

Posti ilmoitti torstaina, että se siirtää pakettilajittelun työntekijöitä halvemman työehtosopimuksen piiriin.Asia koskeen noin 700 lajittelupuolella olevaa duunaria.

Palkkatalkoisiin ei tiettävästi ota osaa postin isopomo miljoonan euron mies Malinen,eikä tiettävästi yksikään postin hallituksessa istuva ja jotka ei myöskään anna mitään kommentteja asian tiimoilta. Aikonaan televisiossa pyöri sellainen ameriikkalainen sarja, kuin kuuden miljoonan bollarin mies, kaikki vanhat parrat varmaan muistavatkin. No mitä yhteistä näillä miljoonan euron  ja kuuden miljoonan bollarin miehellä sitten on. No oikeasti ei yhtään mitään, sillä toinen, siis tämä tv sankari aiheutti toiminnallaan pelkkää hyvää ja toinen sankari hyväveliverkostonsa kanssa pelkkää huonoa:)

Niin. Ristiinan SAUL kisoissa olis ollut mukava käydä. Tutut nimet hallitsivat sarjojen kärkikahinoita. Muutama ehdoton sarjan kärkinimi oli poissa, mitkä olisivat muuttaneet podium paikkoja. Paljon oli kuitenkin kerännyt tämän vuotinen veteraani SM maantie porukkaa, joten aikuisurheilu on voimissaan, niin kuin kuuluukin. Kelihän kuulemma oli ollut erittäin kesäinen, liki helteinen, joten yksi matka, eli 10km on ihan nappiin osunut matka. Ennenhän oli matkaskaalana kaksi matkaa, eli 10km ja puolimaraton. Ja taisipa olla ihan oman veteraaniajan alkuaikoina maantiepiikki ainakin Savonlinnassa.

Ensi viikonloppunan juostaan myös Kuopiossa. Kuopio Maraton on palannut synnyinsijoilleen, eli Rauhalahteen, missä toimii kisakeskus lähtö ja maalialueineen. Maraton Ari, eli Järveläinen saa toteuttaa omaa, aikoinaan alullepanemaansa juoksua. Oikea osoite ja toteuttaja, joten tuhlaajapoika(juoksu) on palannut kotiin takaisin.