Täällä on viimepäivinä tuulta riittänyt ihan ravakasti, eikä esimerkiksi millään leveälaippaisilla kiekoilla olisi mitään asiaa lähteä ajamaan, tai ainakin siinä tapauksessa vakuutukset pitäisi olla kunnossa. Huomenna, EHKÄ mennään juoksemaan lappu rinnassa, kunhan tuo flunssatilanne selviää tuolla rantatorpan suunnalla.

Paikkana olis Euroopan suurin palmupuisto, täsmäkohteena siis Elche, eikä kisa ainakaan osanottaja määrältä ole se kaikkein pienin. Niin, useita tuhansia on paikalle tulossa. Viime vuoden muistot ovat hiukan kaksijakoiset, tapahtumana aivan fantastinen, reitti keskiverto, niin kuin vaativuuden suhteen, eikä ainakaan tarvitse tarpoa upottavassa hiekassa. Toisaalta kilpajuoksusta ei viimeksi tullut mitään, kun se takareisi meni silloin Murciassa huonoon happeen ja siksi kiersin lenkin kuulostellen tuota jalkaa. No nythän tilanne on miltei sama, nyt kuulostellaan operoitua varvasta, kaksi starttia on jo tehty ja kestänyt on, mutta nyt kun matka tuplaantuu, myös ongelmat saattavat tuplaantua, toivottavasti ei.

Aikarajoja en lähde asettelemaan, koska ne on tässä vaiheessa täysin turhaa, mutta en lähde sitä ihan vaan läpijuoksemaankaan, kyllä ihan oikealla asenteella heti alusta liikkeelle lähden. Sehän tässä on kuitenkin parasta, että olen päässyt juoksuharjoitteluun kiinni uudestaan, mitä näin jälkikäteen en kyllä vielä marras-joulukussa vielä uskonut. Mutta näillä mennään, lupaavat se 20 astetta lämmintä ja kohtuu kovaa tuulta, joten peesiapua kyllä löytyy, Tosi tällä reitillä ei ole suuremmin pitkiä suori ja monta kertaa mennään kapeita sivukatuja, mitä eksoottisimmissa paikoissa, joten siitäpä sitten. Toisen viikon määrät oli edelleen kohtalaisen hyvät, ainakin tämän ikäiselle, 16.30h, koostuen fifty/fifty pyörästä ja juoksusta, niin ja joka ilta rauhallista kävelyä siihen päälle 1-1,30h