Talvi yrittää väkisin kammeta mukaan sotkemaan juoksukuviot. No, kyllä se saa tulla, jotta nuo hiihtoniilot pääsevät toteuttamaan pitkään odottamaansa haaveen toteuttamista ihan manuaalisesti. Juoksuasiat hoituu kyllä Sarva merkkisillä nastoitetuilla juoksutossuilla ja ainahan pahimpien kelien osuessa talviaikaan, voi juoksumatolla hipsiä pahimmat juoksuhöyryt ulos. Joten pientä mielikuvitusta käyttämällä, saa jokainen urheilufanatikko itsestään pahimmat menohalut tyydytettyä, olipa keli ulkona mikä tahansa.

Eilen kävin tutustumassa Kuntokeskus Huippuun, jota isännöi moninkertainen Jukolan viestin voittaja Hannu Airila hallituksineen. Aika vaikuttavan näköinen ja monipuolinen salikokonaisuus on kyseessä, missä pystyykin tekemään aivan mitä tahansa ja melkeimpä milloin tahansa. Itse asiassa en ole vielä törmännyt niin monipuoliseen saliin, tämän lyhkäisen elämäntaaperruksen aikana, suosittelen kaikille kokeilemaan, linkki tähän saliin löytyy tuosta blogini linkkilistalta. Samalla tämän huippusuunnistajan kanssa tehtiin alustavia suunnitelmia yhdistää hänen Kuopiossa järjestämänsä polkujuoksusarja ja minun suunnittelema ensi syksyn maastojuoksu tuolla Neulamäessä, siis se tulee toteutumaan. Siitä sitten voi toivon mukaan saada jo konkreettista tietoa ensiviikolla loppupuolella Kuopion Riennon sivuilta reittikarttoineen ja sarjoineen.

 Viikkovapaat osuu milloin alkuviikkoon, milloin loppupäähän, niin kuin tällä kertaa, yleensä ne ovat samalla ainakin minulle aika tekemistäyteisiä, koska ne tottakai sisältävät kaksi harjoitusta, joista toinen on yleensä juoksua. Kahden päivän setti käsitti minulla miltei 45km juoksua ja siihen kuului tänään aamulla mm. matolla hipsitty 8km VK, mikä ei tietenkään ikä huomioiden kovin vauhdikasta ollut (4min/km)+verrat alkuun ja loppuun. Mutta huomenna sitten taas sorvin ääreen:)