Keskikesän suuri suven juhla Juhannus ei jätä ketään kylmäksi, tai sitten jättää. Pakollisten rutiinien jälkeen on aika hiljentyä hetkeksi, sisätiloissa tosin, koska kun tuonne ulos katsoo, niin eipä sinne ole kovin suuri halu juuri nyt kirmaista. Vettä, vettä ja vettä, esteri tuli kylään juhannusaatoksi nähtävästi koko päiväksi ja luonto kiittää. Pinttyneimmät sporttaajat ovat käyneet hakemassa askelmerkkejä ihan lappu rinnassa esimerkiksi tuolla Kiimasen savulenkillä, minne minunkin oli alunperin tarkoitus lähteä katselemaan kun muut juoksee, mutta aamulla kuitenkin tulin toisiin ajatuksiin, kun ulos katselin. Hyvin oli kuitenkin ollut porukkaa lähtöviivalla, missä miesten kilvan oli vienyt toisen kerran nimiinsä Takalan Miika ja Toivasen Teemu hyvänä kakkosena, Mikael Bergdahlin ollessa kolmas. On siellä varmaan rapa roiskunut kun tiestö on saanut vettä yllin kyllin.

Monen muunkin suunnitelmat ovat varmaan muuttuneet tämän sääilmiön takia, jos Juhannusta ajatellaan, mutta huomenna on päivä uus, joka lupaakin hiukan parempaa ulkoilukeliä kaikille. Itse kävin aamulla kiertelemässä tuon syksyn HARD RUN reitin hiljaa hölkkäillen lievästi kosteissa olosuhteissa, eikä siellä kovin suurta tungosta ollut, muutama mummo meni ohi rollaattoria työnnellen,pitäisköhän minunkin:)

Niinpä sitten minäkin tein Facebookiin mainosmielessä tapahtumasivun. En omasta aloittesta, mutta kun suosittelivat, niin mikä ettei. Siellä tuntuu olevan tuo "tykätä" aika suosittu termi, tähän väliin sanon että tuleepa taas vettä ihan maahan asti.No, miten pysyvää minun kohdalla on tämä Face, jää nähtäväksi, minä kun en oikein osaa tykätä ihan mistä tahansa ja milloin tahansa.

Huomenna tai sunnuntaina,jos kelit ovat kohdillaan, olis tarkoitus paeta tuonne Talluskylä- Tervo takamaastoihin maastopyörän kanssa ja ajella isän synnyinseuduilla pitkään ja hartaasti. Autolla Kurolanlahden vanhan kaupan pihaan ja siitä sitten ketjupolttoisella eteenpäin 4-6h. Mutta nyt HYVÄÄ JUHANNUSTA kaikille sivuille eksyneille. Koetetaan, että ei kastuta kovin pahoin sisältäpäin tänä suven juhlana, no ehkä kuitenkin vähän:)

DSCF2095.jpg

Paistaa se aurinko joskus Kuopiossakin