Vuosi vaihtuu ja uusi alkaa. Onnea näin jälkikäteen,kun etukäteen ei voi Randelle ja Evelle jouluaaton aaton perheenlisäyksestä, se varmaankin oli tämän vuoden kohokohta tälle juoksijapariskunnalle, niin kuin asiaan kuuluu suhtautua. Suhtautua voi tulevaan vuoteen monella tapaa, tai siihen mitä aikoo tehdä. Tekemättömäksi sohvaperunaksi kykenee kuka tahansa ja niitä on paljon. Kuka sitten saa tyydytyksen milläkin tapaa on jokaisen oma asia, mutta paljon lupauksia ja varsinkin uudenvuoden lupauksia on kiva antaa. Parastahan näissä lupauksissa on se että ne on tehty rikottaviksi ja varmaankin yleisimmissä sosiaalisissa medioissa lupaillaan vaikka mitä, vaan kuka niitä enää muistaa kuukauden päästä, pääasiahan on että saa luvata jotain melkein julkisesti, eli olla esillä.

Minun on helppo tehdä ainakin yksi julkinen lupaus, aijon nimittäin jatkaa tätä blokikirjoittelua, mikä saattaa aiheuttaa monelle närästyksen oireita ja myös juoksennella ulkona ja joskus sisälläkin ja mikä parasta, niin ei tarvitse rikkoa tätä uudenvuoden lupausta. No kun kerran on alettu lupailla, niin lisätään siihen vielä se että en aijo hankkia älypuhelinta, vaikka jotain sen suuntaista lupailin tuolla maakuntaviestijuoksussa julkisesti. Kun ei vaan ole mitään tarvetta ja voi olla kaukana kaiken maailman joutavanpäiväisistä tiedotteista mitä esim. Facebook suoltaa. Tämä mennyt vuosi oli vedenjakaja monessa asiassa koko ihmiskunnalle,tapahtui paljon huonoja asioita ja vähemmän hyviä asioita.

Kaikille asioille,kun niille annetaan riittävästi aikaa on tapana ajan myötä selvitä. Ihmiskunta on näytönpaikan edessä, koska sen kolikon toinen puoli on vähemmän mairitteleva. Toivotaan parempaa vuotta 2016,joten toivotan kaikille ihmisille luonteenpiirteestä riippumatta näin Abba - Happy New Year

Eikä jätetä sitä samppaa juomatta, ollaan kaikesta huolimatta jokainen se ansaittu:)