Sitten, tänä jouluna katkeaa perinne suorittaa HYVÄN OLON lenkki, mitäkö, no minulla on ollut tapana(traditio)ajella jouluaaton aamupäivällä, erään kaverin kanssa noin 2h maastopyörä lenkki, joka suuntautuu tuonne saaristokaupunkiin. Siellä on mitä upeimpia omakotitaloja, oikeita palatseja, niitä on mukava katsella ja tästä se hyvä olo tuleekin, nimittäin siitä että ompa ihmisillä paljon velkaa ja pitkäksi aikaa(kademieli mulla) Miksikö perinne katkeaa, no kaveri on kipee (keuhkokuume)eli se ei ole tekosyy. Hyviäkin uutisia tämä akrobaatti maastopyöräilijä juuri sai, nimittäin toissapäivänä tuli oikeuden kansliapäätös, reilu vuosi sitten sattuneesta mällistä(täysvoltista melkein niskat taittaen) maastopyörällä, jossa toisena osapuolena oli lapset ja hallitsematon koira, oikeuden päätös, sata- nolla pyöräilijän hyväksi, tuli kalliiksi koiran omistavalle perheelle tämä pitkään kestänyt oikeuskäsittely, jonka he itse olivat vaatineet( aikaan panneet ) joten tarkkana koiranomistajat, pitäkää hauvelit kytkettyin.


Poikahan ei voi jäädä isäänsä huonommaksi, on sanonta, joten veikkaan tulevasta vuodesta(vuosista) mielenkiintoisia. Kaikki tietää, että Pohjois-Korean pitkäaikainen isähahmo Kim Jong-Il  poistui tuossa hiljattain autuaimmille urheilukentille. Yksityiselämässään Kim oli propagandan mukaan nero, joka lensi hävittäjiä, kirjoitti oopperoita. Lähipiiristä saatujen tietojen mukaan hän kuitenkin oli lähinnä suursyömäri ja -juomari sekä elokuvafriikki, joka lirkutteli tanssitytöille ja mässäili ravuilla sekä konjakilla.


Virallisen elämänkerran mukaan Kim Jong-il syntyi salaisella sotilasleirillä Baekdu-vuorella 16. helmikuuta vuonna 1942. Pääsky ennusti hänen syntymänsä, ja sen hetkellä taivaalle ilmestyi uusi tähti ja kaksoissateenkaari.
Vuonna 1994 pohjoiskorean media kertoi, että Kim Jong-il saavutti 18 reiän golfkentällä tuloksen 38 alle parin. Kim löi väitetysti 11 hole-in-onea. Kumpikin olisi maailmanennätys. Hän pelasi tuolloin golfia ensimmäistä kertaa, tiedotusvälineet kertoivat. Normaalistikin Kim löi kolme tai neljä hole-in-onea kierroksella, mitähän tähän sanoisi.
 Valtion koulukirjojen mukaan Kim Jong-il ei ulostanut eikä virtsannut. miten lie edes mahdollista ja  kun väittämän mukaan on keksinyt hampurilaisenkin ja ainakin minulle tulee pakoittava tarve käydä hotelli helpotuksen puolella välittömästi, jos moista paskaa suuhuni laitan.
Kansan keskuudessa levinneen myytin mukaan Kimillä oli maagisia voimia, joiden avulla hän pystyi hallitsemaan säätilaa mielensä mukaan. Tämähän se vasta onkin mielenkiintoista?
Kyllähän näitä propaganda huhuja on aina aika ajoin maailmalle pulpahtanut, näiden diktaattorien maineteoista, kaikki varmaan muistaa miten mainio uimari esimerkiksi Sadam Hussein oli aikoinaan.


Vaan on kovan paikan edessä, hänen vallanperijä poikansa Kim Jong-un,jos mielii olla  uskottava, niin kuin oman kansansa silmissä, muu maailmahan nauraa katketakseen näille jutuille, se on nimittäin niin että kun tämä vallankahvaan noussut uusi Kimi astuu ensimmäisen kerran golf viheriölle on joka lyönnin oltava hole in one ja jännittää ei voi, koska paska huussiin ei ole luonnollisesti mitään asiaa, kun ei ole muka tarvetta. Ennen kuin tätä unelma kierrosta voi edes haaveilla on säätilan oltava moitteeton, mikä tietenkin vaatii el ninon manipuloimista ja se on jo ihme. Mutta niin on Pohjois-Korea muutenkin, siis että tommoisia valtioita on yleensä nykypäivänä edes olemassa.


Mitenkähän kävisi Suomen uskottavuudelle, jos maailmalle pamautettaisiin tieto Suomen tietotoimistosta, että meidän pressa, se vetäisi maratonin kylmiltään tasan 2,20h, jääden  Paula Radcliffen ME vain muutaman minuutin, tai että Suomessa käydyssä IRONMAN kisassa nähtiin liki ME vauhtia, josta vastasi Suomen tasavallan presidentti, ei kovin vakuuttavaa ja kilpasiskot eivät tietenkään saisi kyseinalaistaa  kisan mahtisuoriutujaa, koska muuten työleiri jossain kaukana jing jang jungin maakunnassa olisi tosiasia.
Omat mahtisuoritukset, hohhoijaa! olivat eilen aamupäivällä 3km tv+8km vk-anakynnys, alussa maltilla, lopussa kovempaa, keskivauhti pätkälle 3,47min/km+ 3km tv, tosi huono oli pito tiellä, ei pitänyt sarvan nastakaan, se vaan raapi jään pintaa ja sitten meni edellisen päivän Kim Jong-un hampurilaisesta maha sekaisin, senkin kun se on kuulemma keksinyt, loppupäivä rokulia, töistä siis. Illalla desifiointi ja tänä aamuna kukonlaulun aikaan 40min kevyt, päivällä sitten 40min+10x100m/100m,että tämmöstä tällä erää!