Elämä on onnistumisia ja välillä keskiverto räpellystä, mutta joskus myös oikeita pohjakosketuksia. Jos puhutaa urheilussa tapahtuvista epäonnistumisista, niin parhaiten sitä lähiaikoina tapahtuvista urheiluista, edustaa Marcus Millegardin sekoilut suomen suvessa, kyseessähän on siis Jukolan viesti mallia 2012. Norjalaisseura Haldenin epäonnensoturi neljännellä viestiosuudella, laittoi ainakin minän yökahvit melkein väärään kurkkuun, upean lähtörytinän jälkeen näytti siltä, aina kolmannelle osuudelle saakka, että Halden menne eikä meinaa, mutta mitä vielä, sitten se tapahtui. Uskomaton pummi, maailman luokan suunnistaja valiolta, minkä gps seuranta sekoilulle ei ollut tulla loppua Sipoon korven ryteiköissä, tuli jossain vaiheessa sellainen olo, että kukahan hakis tuo eksyneen Norskin pois tuolta pöheiköstä. Haldenin joukkueseen ei kelpuuteta kuin alan parhaat valioyksilöt viestijoukkueeseen, mutta elämä ylipäätään on inhimillistä, mitä tämä tapaus todistaa, kaikki siis voivot epäonnistua silloin tällöin. Mutta Kalevan Rasti kiitti ja käytti tilaisuutensa hyväkseen, sillä sekin kuuluu pelin henkee.

Iltalehden tietojen mukaan Espanjassa aletaan heräilemää ruususen unesta, aikovat alkaa säännöstelemään omaa rakasta siestaansa, mikä on sen kansakunnan vanha perimä, on nimittäin korkea aikakin, alkavat ymmärtämään, että onko se heihän oman etunsa mukaista, vedellä monen tunnin päikkäreitä, keskellä laajenevaan kriisiä.

Omat sekoilut Sunnuntaina aamu (1,50h) alku 10km( 5,10min/km ) seuraava kymppi (4,30- 4,20min/km) loput 3km tv kevyt, sisältää  5x 100m reipasta, eilen maanantaina LEPO, voitteko kuvitella, tänä aamuna 1,25h tv kevyt+muutama kiihdytys. On taas aika valmistautua Suomen suven suureen juhlaan, vain JUHANNUSLORU puuttuu, se sitten seuraavalla kerralla.