Kevät, hienointa aikaa, kaikki ovat varmasti samaa mieltä. Pitkän pimeän talven jälkeen alkaa valo saada otetta, ja ihmiset heräilevät horroksesta yhdessä luonnon kanssa. Kestävyysjuoksijat alkavat kuoria ylimääräistä vaatetusta yltään ja vauhti alkaa nousta lenkeillä kuin itsestään. Etsitään peruslenkkarin sijalle hiukan kevyenpää ja samalla vauhdikkaampaa otetta juoksuun. Ihmiset, siis myös Suomalaiset alkavat vilkuilla ympärilleen ja jopa hymyilemään silloin tällöin, ovat jo huomattavasti vapautuneimpia ja avoimempia toisilleen.

Pyöräilijät ovat kuin pannasta päässeet. Enää ei tarvitse nyhjätä pimeässä ja kylmässä. Maastopyörä vaihtuu hienoon päivitettyyn maantiepyörään. Yhteislenkeille alkaa ilmestyä yhä enemmän ajajia, lenkit pitenee sitä mukaa kun ilma lämpenee ja fiilis kohenee kuin itsestään.

Mikä on hienopaa, kun kelien lämmettyä ampaista metsään lenkille lintujen visertäessä, tai ajella jonkin kaverin kanssa maalaismaisemassa pitkä hidas pyörälenkki, jutellen niitä näitä.Mautitaanpa siis kaikki kynnelle kykenevät tulevasta ajanjaksosta, siis kesästä, sillä seuraavat 5 kuukautta on tekemisen ja menemisen aikaa.

Omat! sunnuntaina pitkä 2h loppuakohden kiihtyvä, maanantai juoksua sopivasti, tiistai juoksua 1,25h, erittäin kevyesti, eilen 1,50h (10x 4min kovaa, lopuksi täydellinen uuvahtaminen) ja tänään ap. wattibike 55min kevyt, ip matto 5km kevyt (veto pois) huomenna uuden maantiepyörän kokoamista ja tietenkin juoksua kevyesti+maastopyörällä ajelua.Hyvää illanjatkoa, niin kuin sää Mette aina toivottaa:)