Eilen oli sitten kesän TÄHÄN asti lämpimin päivä,ihan hyvä juoksukeli,pyöräilyyn liian viileää,vaan jospa se vielä siitä lämpeää kunnolla. Niin historiako toista itseään, kyse siis olympialaisista ja lajina uinti.

Jokaisellahan on oikeus sanoa mielipiteensä,minulla kalvaa pahasti sisiskaluissa, kun 15 vuotiaat puperteetti ikäiset uimari tyttöset tekevät mahtisuorituksia,pitäen lähinnä pilkkanaan aikuisikään ehtineitä huippu -uimareita. Tulee väkisin mieleen joitain vuosikymmeniä sitten itä -saksan ja monen muunkin maan senaikaiset uintimetodit, mitkä ovat jo aikaa sitten myös paljastuneet. Silloinhan 13-15 vuotiaat naisen alut tekivät tuhojaan uintialtaassa,sekä sen aikaiset uintivalmentajat tekivät tuhojaan pukukopeissa,mutta senhän me kaikki tiedämme jo historiasta. Minä vaan en jaksa uskoa sitä että tytöt jotka eivät ole saavuttaneet vielä lähellekkään parasta hormonaalista tasoaan, johtuen nuoresta ijästää, eivät voi olla puhtain keinoin noin ylivoimaisia suorituksissaan, aika sitten taas näyttää, miten hyvin ne sitten uivat, kun hormoonipiikki on tapissaan(oma piikki)

Omat tuhotyöt olivat eilen 38km mittaiset, johtuen poikkeuksellisen hyvästä säästä,ap. (2,15h), noin 25km siten, että loppua kohti tultiin hyvin ja lopuksi viehreällä verralla 10x 100m ip. 13km tv.  tänä aamuna 18km tv kevyt lopussa 10x 50m ja nyt sitten illalla suolle kävelemää.