Niin juostiin talvijuoksusarjaa ja niin kuin Kuopion Kaupungin teiden kunnossapitopuolen tyyliin kuuluu, erittäin huonolla(auraamattomalla ) kevytliikenne väylällä. En malta olla ylistämättä asian negatiivisessa mielessä, tätä kunnan mainostamaa teemaa, mitä Kunnan päättävässä tahossa hehkutettiin vielä viime syksynä.

Silloinhan luvattiin, että kaikki PÄÄ kevytliikenne väylät ajetaan hyvissä ajoin puhtaaksi, sunnuntaita tietenkään lukuun ottamatta, koska sehän puhdistus maksaisi Kaupungille tuplat. Tämän lupauksen teemana oli, että rahvas käyttäisi ja liikkuisi enemmän jalkapelillä ja polkupyörää käyttäen, mutta lupauksethan on tehty rikottaviksi, joten hyvä Kuopio, ennen oli asiat paljon paremmin,  ajalta ennen katteettomia lupauksia. Vaan ei tämmöiset asiat pinttyneintä ja kiihkomielisintä juoksijaa haittaa, uskollisimmat tulivat, niin kuin aina ennenkin.

Tulokset 4km 1. Markku Tuhkanen 17.30min 2. Imke Höfling 20.49min

8km Kimmo Randelin 26.43min 2. Teemu Toivanen 26.52min 3. Arttu Kärkiö 29.07min 4. Janne Kekäläinen 31,09min 5. Tauno Meriläinen 33,10min 6. Hannu Kauppinen 34,20min 7. Mikko Lonka 40,20min

Sitten toiseen aiheeseen, eli minuun

Tämä on kuin Putous sarjasta ja seuraavana onkin vuorossa osa TUOMIO, koska kontrol osa 3 loppuviikon osalta KYSISSÄ on käyty. Ensiksikin täytyy todeta oman ja lekurin suulla, että pienijä ihmeitäkin pystyy tapahtumaan, nimittäin oireet, joista kärsin  ovat miltei poissa, eikä mitään oireen aiheuttajaa löytynyt ENÄÄ, oma teoriani  kuitenkin, mikä oireen aiheutti ja samalla paljasti on syvä vesi, koska ihmiset hyvät, ei ole yhtään mukavaa kun alkoi mennä näkö, enkä puhu ulkonäöstä, se on mennyt jo ajat sitten, jos yleensä on koskaan ollutkaan.

Mitenkähän tämän pukisi sanoiksi, mutta jos tässä nyt käy näin hyvin, niin ala nostaa mukavuusalueen juoksua astetta kilpailullisempaan suuntaan, koska LUPA siihen on saatu, aikomus on tehdä niin sanotusti Puoli Ahoset. Ja kun tuo Torreviejan reissu lähenee, niin Murcia puolimaraton tulee vastaan aika nopealla varoitusajalla, mutta aloitetaan vaikka sillä ja ilokseni huomasin sähköpostissa tulleeseen kilpailuilmoitukseen, että 10km El Campellon katujuoksukin sattuu siihen minun reissun ajankohtaan. Voihan se olla, että olen taas vähän yli innokkaalla tuulella, mutta on sen verran hyvät fiilikset nyt, joten koettakaa ymmärtää minua, ole vähän kuin liekeissä.

DSCF0958-normal.jpg

Bongasin Kähkösen Satun Cittarilla, oli hakemassa evästä Keuruun SM hiihto matkalla, isänsä on edelleen dietillä,hyvän näköisiä laskiaispullia, kyllä lipi lentää huomenna ja Burtsof kiittää

DSCF0960-normal.jpg

Imken yritystä

DSCF0961-normal.jpg

No tämän tyylin tunnettekin a la Rande

DSCF0959-normal.jpg

Tuhkanen Markku ja  nelosen urakka ohi

DSCF0963-normal.jpg

Kärkiön Artulla on ilmeisen hyvät fiilikset

DSCF0964-normal.jpg

Kekäläisen Janne ja vammakausi ohi, taas mukana

DSCF0965-normal.jpg

Meriläinen ja juoksemisen sietämätön keveys

DSCF0966-normal.jpg

Kauppisen Hannu ja veteraanin sietämätön keveys

DSCF0968-normal.jpg

Ja päälle piiiitkät verryttelyt, niin kuin tyyliin kuuluu