Oikein paljon juoksuurheilusta tykkäävät ihmiset voivat maksimoida hyödyn 26.9.2015. Kerron mitä tällä tarkoitan. Ennen joskus aikaa taaksepäin oli harjoittelussa, tai ainakin kovina päivinä kuuminta hottia tehdä kaksi kertaa peräkkäin TV kova, noin 15minuutin hölkkäpalautuksella.

Yleensä itse tein sen 2x10km matkan, juosten ensimmäisen hiukan maltillisesti ja kuntoominaisuudet kiittivät, kun malttoi pari seuraavaa päivää ottaa maltilla. Nyt olisi sitten mahdollisuus, niin kuin tuossa alussa mainitsin tehdä kahdessa eri paikassa laadukas reipas juoksu, mikä ei ainakaa jätä kylmäksi maaston suhteen ja jonkinlainen palkintokin olis luvassa sen läpivieneille.

Olen nimittäin sopinut Kylpylämestari A. Järveläisen kanssa, että jokainen juoksija joka juoksee sekä Hard Runin jonkin matkan kilpailu tai kuntosarjassa ja RYUL:n maastojuoksun, saavat kylpylähotelli Rauhalahteen ilmaisen kylpylä piletin.

Ei paha eikä mahdoton yhtälö, sillä onhan starttien välistä eroa rapiat 6h, joten nyt kaikki mukaan maksimoimaan syksyisen raikas päivä ulkoilemalla