Vuosi vaihtuu, joten tänään juostii perinteisesti Maaningan uudenvuoden juoksu. Huippukeli ja huippualusta antoivat hyvät puitteet tämänkertaiseen juoksuun, liekkö osuutta sillä muutaman vuoden takaiselle naljailulleni siitä, että ei 2,5km osuus voi olla ylitsepääsemättömän vaikea aurata auki. No nyt oli kyllä nuoltu kaikki ylimääräinen lumi asfaltin pinnasta, hyvä Arde. Kaikkiaan 45 juoksijaa pääsivät nauttimaan juoksusta ja kovaa kyytiäkin nähtii. Itselläni oli taas aikaa muuhun kuin juoksuu ja varmaan jatkossakin tulee niin tapahtumaan.
Mutta päivän nopein oli ei kenellekkään yllätyksenä Kimmo Randelin ja millä juoksulla, reittiennätykseen tuli parannusta vajaat 50 sekuntia, entinen ennätys nykyisellä reitillä oli Teppo Syrjälällä. Hyvin juoksi myös Teemu Toivanen, jääden voittajasta 23 sekuntia,  ja alittaen myös entisen reittiennätyksen. Naisten sarja kuittasi Koiviston Kipinän edustava Katja Mustonen,sama nainen, jonka kansa tehtiin muutamaa lenkki viime keväänä tuolla Torreviejassa,kun samaan aikaa sinne satuttiin.Ihan hyvät kisat Team Varpikkaat, jatketaan sitten kahden viikon päästä tutulla Hart 5 Miles talvijuoksusarjalla